www.autoalkatreszonline24.hu

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

XX. Országos Volvo Találkozó

Sok szeretettel várunk a XX. Országos Volvo Találkozóra 2016. június 11-én (szombaton) 9:00 - 14:00 óra között a Tököli Reptérre.

XX. Országos Volvo Találkozó

A Lóerők Éjszakája programegyüttes, ebben az évben is helyet ad a Volvo WiW-nek azaz a Volvo különítmény saját területet kap:

- ahol, a már megszokott módon fel tudunk típusonként sorakozni,
- ahol tudunk egymással beszélgetni,
- ahol természetesen lesz szerviz tanácsadás
- ahol DJ Serrano megint készül majd nekünk egy remekbeszabott zenei blokkal.
- ahol lesz autószépségverseny szavazással egybekötve,
- ahol már második ízben lesz Volvo gyorsulási lehetőség (jegyár már tartalmazza),
- ahol driftelhetnek is a bátrabbak,
- ahol régi barátunk Leslie McKlasky country zenéket tol nekünk a háttérben,
- ahol lesz a klasszikus és közkedvelt felni kitartó verseny,
- újdonságként kerékcsere verseny is lesz, valamint
- az elmaradhatatlan KRESZ-teszt és
- Volvo-Kvíz is.

Ebben az évben is lesznek sátrak, ahova be lehet ülni hűsölni, beszélgetni.

Belépődíj: 2.000,-Ft/fő. A belépő díj feljogosít az esti Lóerők Éjszakája eseményen való részvételre is (de csak egyszer tudsz vele bejönni a rendezvény területére - ha a helyszínt elhagyod, új jegyet kell vásárolnod). 

További infórmáció a Lóerők Éjszakájáról: https://www.facebook.com/events/1646182582307622/

A gyorsabb beléptetés érdekében kérünk minden kedves látogatót, hogy pontosan számolja ki a fizetendő összeget, ugyanis így nagyban elkerülhetjük a torlódást!

Az esemény már 9:00-kor nyitja kapuit (OVT hivatalos kezdés 10:00) és egészen 15:00-ig lehet a zártkörű rendezvényre érkezni. Ezt követően már csak a Lóerők éjszakájára meghirdetett jegyáron lehet a kapun bejutni.

A Volvo Találkozóra érkezők, a belépéskor megváltott jegyükkel az egész napos (éjfélig tartó) programon részt vehetnek. Kis sátrat, napfogót, pokrócot, piknik csomagot hozhattok nyugodtan, bár a helyszínen lesz büfé étkezési lehetőség. (Figyelem: grillezni, tüzet gyújtani szigorúan tilos!) Vizesblokkok is lesznek a helyszínen, azonban ivóvízről gondoskodni kell. 


HELYSZÍN:
Megközelítés (Tököli reptér –rendezvény kapu):

Gyalogosan: Budapestről a Boráros térről 10 percenként induló csepeli HÉV-vel a végállomásig, majd a 690-es menetrend szerint közlekedő autóbusszal a Diófasor utcáig. Innen egy tíz perces sétával érhetjük el a II. Rákóczi Ferenc út legelején (nagykanyar) található tököli reptér rendezvénykapuját.

Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelek-Csepel leágazásnál kell letérni Halásztelek irányában ahol a II. Rákóczi Ferenc út legelején (nagykanyar) található a tököli reptér rendezvénykapuja. 
GPS: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc út 1, Magyarország / GPS: N 47*21’07,17″ – E 18*58’50,59″

-------------------------------------------------------------

A program még bővül, illetve változhat.
Mindenkit szeretettel várunk a Találkozón, mi már nagyon készülünk!

Facebookon itt találod a XX. Országos Volvo Találkozót: https://www.facebook.com/events/213012642409260/

 
Megérkezett az új Volvo S90 és V90
Írta: Somorjai Attila   

Egy borús, párás péntek reggel embertelen dugóban araszoltam a Volvo Galéria felé, az S90/V90 bemutatójára. Közben próbáltam átállítani az agyamat az előző délután vezetett nagykorú Defender világáról a civilizált autókra. És megfogadtam, hogy sem a bemutatón, sem a cikkben nem feszegetem a kétliter-négyhenger témát. Szóval felkészítettem kis lelkemet az esztétikai élmények habzsolására. Hát, a végére jóllaktam.

 

Volvo S90/V90 bemutató

Bővebben...
 
Az új Volvo S90 máris díjat nyert

A Volvo Cars prémium szedánja, az S90 a vezető autóipari formatervezőkből álló nemzetközi zsűri döntése alapján elnyerte a 2015. év legszebb formatervű szériamodellje (Production Car Design of the Year 2015) díjat.

 

Volvo S90

A Car Design News című szakkiadvány szervezésében kiadott díj a legnagyobb jelentőségű elismerés az autóipari formatervezés világában. A zsűri tizennyolc - a világ minden pontjáról érkezett- élvonalbeli autós formatervezőből áll, akik olyan márkák arculatáért felelnek, mint a Bentley, Daimler, McLaren vagy Ferrari.

Bővebben...
 
A divatos és sokoldalú V90

A régen várt vadonatúj Volvo V90 a mai napon mutatkozott be Stockholmban. A divatos és sokoldalú V90 a prémium autógyártó kínálatának csúcsát megtestesítő 90-es modellcsalád legújabb tagja, a díjnyertes XC90 szabadidőjármű és a közelmúltban bemutatott S90 prémium szedán mellett.

A Volvo Cars megkérdőjelezhetetlen tapasztalattal rendelkezik a kombik építése terén. A Volvo Duett bevezetésével, több mint 60 évvel ezelőtt útjára indult hagyományokra építve az új V90 új mércét állít a prémium kombi kategóriában az esztétikum, az anyaghasználat és a kidolgozás terén, miközben maradéktalanul teljesíti a valódi kombikkal szemben támasztott hagyományos, praktikus elvárásokat.

Volvo V90

 

Bővebben...
 
Szóval: VOLVO XC90 - Az új...
Írta: Somorjai Attila   

Saci jóvoltából kipróbálhattam végre az új Volvo XC90-et. Személyiségfejlesztő nap volt, az biztos. :)

Megérkeztünk Zsámbékra a Driving Campbe a Volvo Autó Hungária meghívására - szép idő, napsütés (40 fok), bár ehhez képest túlöltözött hostessek. ;) Vittem fényképezőgépet, tartalék elemekkel. Na, mi maradt otthon? - igen, az SD kártya (hülye informatikus). De telefonnal csináltam pár képet, meg Saci is csinált párat, ezeket láthatjátok is.

Volvo XC90

Ezután meghallgattuk a hivatalos PR anyagot: röviden, tömören, de érdekesen összefoglalták az újdonságokat. Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok oda a "videójáték" autókért, de hát erre megy a világ, meg azért ezek jó dolgok, meg Volvo, meg minden... Legyünk is túl gyorsan a fikázáson: videójáték, automata váltó, 2 literes turbómotorok - szóval minden egyben, amitől óvakodnék. Viszont baromi szépek! Nyilván biztonságosak is, ezerféle aktív és passzív biztonsági megoldás, katalógusokban, neten megtaláljátok, meg hamarosan Saci is ír majd róla valami vérbeli sajtósat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 10