www.autoalkatreszonline24.hu

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

A vadonatúj Volvo XC90 világpremierje

Hónapok óta tartó találgatások érnek véget, amikor a Volvo Cars ma, 2014. augusztus 27-én leleplezi a vadonatúj XC90 modellt, teljesítve azon ígéretét, hogy olyan, látványában szembetűnő, prémium minőségű, hétüléses sport-szabadidőautót mutat be, amely világviszonylatban is kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel, új hajtáslánc-technológiákkal, valamint az erő, az üzemanyag hatékonyság és a mindent felülmúlóan kidolgozott utastér páratlan kombinációjával rendelkezik.

 

A 11 milliárd dolláros beruházási program részét képező, három év munkájával megvalósított új XC90 a Volvo történetének új fejezetét nyitja meg. Az autó magán hordozza a jövőbeli formatervezési irányvonal jegyeit, új technológiák széles skáláját egyesíti, és az SPA variálható padlólemez technológia alkalmazásával készül.

„A történelmünk során ez a nap a legfontosabbak között szerepel. Nemcsak egy autót bocsátunk útjára, hanem magát a márkanevet is újraindítjuk. Ez a nap a vállalatunk új korszakát nyitja meg. Az XC90 az elkövetkező években megjelenő izgalmas autók portfoliója előtt kövezi ki az utat.” – mondta Håkan Samuelsson, a Volvo Car Group elnök-vezérigazgatója.

Bővebben...
 
Megújul a VolvoWiW Webshop

VolvoWiW WebshopÖrömmel tájékoztatunk minden kedves olvasót, hogy a VolvoWiW Webshopja hamarosan megújul. Nemcsak technikailag lesz modern, könnyen kezelhető és az oldalhoz illeszkedő, de a webshop felelőse is nagyon készül már, hogy mind tartalmilag, mind pedig az árképzés tekintetében a kedvetekben járjon. A hagyományos matricák és rendszámtáblakereten túl számos új manufakturális termék elérhető lesz majd, mint ahogy a ruházati kínálat is bejön majd a képbe. Ha van ötletetek, milyen termékek, termékcsoportok legyenek kaphatók az új webáruházban, jelezzétek felénk központi elérhetőségeinken.

 
A vadonatúj XC90: Az IntelliSafe újítások

A vadonatúj XC90: Az IntelliSafe újítások könnyűvé és biztonságossá teszik a körülményes parkolást és szűk manőverezést
• Automatikus parkolás merőlegesen és párhuzamosan is
• A vezető felülnézeti képet kap az autóról

A modern autóvásárlók okos funkcionalitások iránti elvárásait követve a vadonatúj XC90 számos innovatív megoldást vonultat fel a fokozott ügyességet igénylő parkolási helyzetek és a szűk helyen történő manőverezések megkönnyítésére.

IntelliSafe - Volvo XC90

Az IntelliSafe támogató technológiák magukba foglalják a Park Assist Pilot megoldást, amely mostantól már merőleges parkolásnál, valamint párhuzamos parkolóhelyre történő beállás és kiállás esetén is rendelkezik az automatikus tolatás funkcióval. Az XC90 a nagyméretű központi képernyőn felülnézetből jeleníti meg az autó környezetének 360°-os madártávlatú képét.
„Számos kutatóintézeti tanulmány tárta fel, hogy a megkérdezett autóvezetők kétharmada kellemetlennek találja a szűk parkolási helyzeteket. A kiterjesztett Park Assist Pilot és a madártávlat funkció adottságai kellemesebben, precízebben és biztonságosabban kezelhetővé teszik ezeket az egyébként igencsak stresszes helyzeteket.” – mondja Dr. Peter Mertens, a Volvo Cars kutatási és fejlesztési részlegének alelnöke.
A továbbfejlesztett Park Assist Pilot mind a párhuzamos, mind pedig a merőleges parkolással megbirkózik, átvéve a kormánykerék működtetését, így a vezetőnek csak a sebességváltó kezelése és a sebesség szabályozása marad. 

Tovább...
 
Felhívás! Lehet, hogy Téged keresünk?

Sokan jeleztétek, hogy Pepita és a futóverseny már kezd megszokottá és monotonná válni a főoldal első cikkeként, így most írunk egy gyors felhívást Nektek, amire várjuk a kedves Volvo hobbisták jelentkezését!

1.) Önjelölt, kreatív tartalomszerkesztő(ke)t keresünk!

Igen, ez az első és legfontosabb közelményünk, mert szeretnénk naprakészen tartani az oldalt. Publikálni minél több Volvo-val kapcsolatos cikket. Írni az klubéletről, mert azért már vagyunk már több mint másfél ezren, és tudjuk hogy rengeteg dolog történik veletek nap mint nap, s jó lenne erről is kiemelten írni. A webszerkesztés otthonról végezhető, heti 1-2 óránál biztosan nem vesz több időt igénybe, a fizetség pedig maga az öröm, és némi vállveregetés évente pár alkalommal :) mert ez még mindig egy hobbi szerveződés, és a fanatikus hobbisták eddig is fizetség nélkül segítették az oldal működését, a találkozók szervezését! Szóval várjuk a jelentkezéseket és nagyon örülnénk, ha bővülne csapatunk jófej Sakker rajongókkal éppúgy mint klassz segítőkkel! Amit kérünk: tudj helyesírni, legyél képben Volvo házatáján, olvasó centrikus legyél, jól kommunikálj, ismerd az alapvető szövegszerkesztő tulajdonságait és merj újítani, és javasolni azért, hogy még jobb oldalunk legyen 2014-ben! Ide írj: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

2.)  Országos Volvo Találkozóra segítők jelentkezését várjuk!

Már szervezzük a soron következő Országos Volvo Találkozót, ahova ismét odavárunk 120-180 autót, de várjuk a segítők jelentkezését, valamint programjavaslatokat a továbbra is "belépőjegymentes" találkozó szellemében! Aki tud potenciális szponzort ajánlani, az vegye fel velünk a kapcsolatot központi elérhetőségeinken! Múlt évi szponzorainknak is ezúton köszönjük támogatásukat, mert minden felajánlás jól jön egy ilyen kedvtelésből fenntartott közösség rendezvényére, hiszen hivatalos márka támogató jelenleg nem áll mögöttünk, ellenben tudjuk hogy a Ti segítségetekkel, ahogy eddig is, idén is jó kis találkozót fogunk összehozni. 

 
Szurkoljunk együtt a futócsapatnak!

"Kedves Mindenki! 

NIKE félmaraton Az idei Nike félmaraton futóversenyen a VOLVO közösség is képviselteti magát egy trióval, a 3 főből álló váltócsapat szeptember 8-án, vasárnap reggel 9 órakor áll rajthoz, Budapest, Városligetnél az Olof Pálme sétányon a Palme Ház előtt. 

Gyertek szurkolni a csapatnak!

A futóútvonalat itt láthatjátok: 

Olof Palme sétány - Hősök tere - Andrássy út - József Attila utca - Széchenyi István tér (MTA előtt) - Széchenyi Lánchíd - Clark Ádám tér - Fő utca - Jégverem utca - Bem rakpart - Halász utcai lehajtó (dél felé) - Budai alsó rakpart - Petőfi híd déli felhajtó - Műegyetem rakpart - Gellért tér - Szabadság híd - Fővám tér (a Corvinus Egyetem előtt) - Pesti alsó rakpart - FORDÍTÓ (a Dráva utcai felhajtó előtt) - Pesti alsó rakpart - Szent István parki felhajtó - Újpesti rakpart - Jászai Mari tér - Balassi Bálint utca - Balaton utca - Honvéd utca - Alkotmány utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Nyugati téri felüljáró - Váci út - Ferdinánd híd alatt - Lehel út - Dózsa György út - Hősök tere - Olof Palme sétány 

Az útvonalon bárhol jól esik a biztatás, gyertek minél többen és fotózni, videózni is szabad :) 

A verseny után hatalmas közös ebédelésen beszélhetjük ki a verseny eseményeit. 

Az ebéd előtti találkozó a befutónál 11 órakor lesz. 

Remélem találkozunk!

 

Pepita"

 

Köszönet még Gézabának, aki a versenyzők pólóit biztosította és örülünk, hogy mi is támogatói lehetünk ennek a klassz sportprogramnak és saját Volvo WiW csapattal képviseltethetjük magunkat!

A csapatnak pedig külön köszönet, hogy nekivágnak a 2013-as NIKE Budapest Félmaratonnak!

 

A hivatalos oldal itt érhető el >>>

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 10