www.autoalkatreszonline24.hu

Android App

Volvo hírek,
Fórum hozzászólások követése,
Hasznos információk,
Szerviz elérhetőségek,
Karitatív tevékenységekről információk

 

androidapp4

 

 

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

Volvo WiW Matrica

Volvo WiW matrica rendelése
>> itt lehetséges <<

A matricák a rendezvényeken viszont továbbra is ingyenesek :)


Szurkoljunk együtt a futócsapatnak!
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

"Kedves Mindenki! 

NIKE félmaraton Az idei Nike félmaraton futóversenyen a VOLVO közösség is képviselteti magát egy trióval, a 3 főből álló váltócsapat szeptember 8-án, vasárnap reggel 9 órakor áll rajthoz, Budapest, Városligetnél az Olof Pálme sétányon a Palme Ház előtt. 

Gyertek szurkolni a csapatnak!

A futóútvonalat itt láthatjátok: 

Olof Palme sétány - Hősök tere - Andrássy út - József Attila utca - Széchenyi István tér (MTA előtt) - Széchenyi Lánchíd - Clark Ádám tér - Fő utca - Jégverem utca - Bem rakpart - Halász utcai lehajtó (dél felé) - Budai alsó rakpart - Petőfi híd déli felhajtó - Műegyetem rakpart - Gellért tér - Szabadság híd - Fővám tér (a Corvinus Egyetem előtt) - Pesti alsó rakpart - FORDÍTÓ (a Dráva utcai felhajtó előtt) - Pesti alsó rakpart - Szent István parki felhajtó - Újpesti rakpart - Jászai Mari tér - Balassi Bálint utca - Balaton utca - Honvéd utca - Alkotmány utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Nyugati téri felüljáró - Váci út - Ferdinánd híd alatt - Lehel út - Dózsa György út - Hősök tere - Olof Palme sétány 

Az útvonalon bárhol jól esik a biztatás, gyertek minél többen és fotózni, videózni is szabad :) 

A verseny után hatalmas közös ebédelésen beszélhetjük ki a verseny eseményeit. 

Az ebéd előtti találkozó a befutónál 11 órakor lesz. 

Remélem találkozunk!

 

Pepita"

 

Köszönet még Gézabának, aki a versenyzők pólóit biztosította és örülünk, hogy mi is támogatói lehetünk ennek a klassz sportprogramnak és saját Volvo WiW csapattal képviseltethetjük magunkat!

A csapatnak pedig külön köszönet, hogy nekivágnak a 2013-as NIKE Budapest Félmaratonnak!

 

A hivatalos oldal itt érhető el >>>

 
Volvo Car Group bemutatja a Külső védelmi légzsák-rendszert
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

 

volvolegzsakA Volvo Cars vitathatatlanul a világ piacvezetője autóbiztonság terén. Ma a vállalat bemutat egy újabb világpremiert: a Külső járművédelmi rendszert. A bejelentés egy évvel azután történt, hogy a világ első Gyalogosvédelmi rendszerét bemutatták a vadonatúj Volvo V40-ben.

A Külső járművédelmi rendszer az autó tetejébe épített kis tartályból áll, ami tartalmazza az összehajtogatott légzsákot. Egy elkerülhetetlen ütközés következtében – függetlenül attól, hogy hogy egy másik autóval, vagy útszéli tárggyal találkozunk -, a tartály egy szempillantás alatt kinyílik, és a légzsák körbeveszi az autót. A Külső járművédelmi rendszer biztosítja, hogy a kár és személyi sérülés a lehető legkisebb legyen.

Volvo Cars régóta vezető szerepet tölt be az autó-biztonsági kutatások és innováció terén, számos fejlesztése világelső. Ezzel az új, forradalmi Külső Járművédelmi megoldással a Volvo Cars ezt az örökséget a következő szintre emelte.

"Évek óta azon gondolkodunk, hogy lehetne autóinkban a biztonságot növelni. A különböző légzsákok központi szerepet töltenek be a védelemben." mondta Thomas Broberg, a Volvo Cars vezető biztonsági szakértője. "Ez az új biztonsági megoldás tökéletes példája a Volvo az ügyfeleket a központba helyező „Önnek terveztük” filozófiájának. Ahelyett, hogy a légzsákok csak egy-egy területet védenének, inkább feltettük magunknak a kérdést: Miért ne fedjük be az egész autót egy teljes légzsákkal?”

Ebben a pillanatban a jármű Külső Védelmi Rendszer tesztelési fázisban van, de a Volvo Cars jelenleg vizsgálja, hogyan lehet felszerelni a rendszerrel jövőben a Volvókat.

 

 

 
Tarolt a Volvo V60 Plug-in Hybrid Euro NCAP töréstesztjén
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

Volvo V60 Plug-in Hybrid - Euro NCAPA Volvo Car Group filozófiája szerint a hibrid autóknak ugyanolyan biztonságosaknak kell lenniük, mint bármilyen más új Volvo modellnek. Ezt támasztják alá a legutóbbi Euro NCAP töréstesztek eredményei is. Az összesített értékelés során ugyanis az új Volvo V60 Plug-in Hybrid az eddigi legmagasabb pontszámot érte el a hibrid autók között. A legutóbbi, 64 km/óra sebességű frontális részátfedéses ütközést magába foglaló teszten elért 5 csillag bizonyítja, hogy a hálózatról tölthető hibrid V60 és a hagyományos V60 biztonsági szintje azonos.

„Ugyanolyan magas követelmények vonatkoznak valamennyi modellünkre. Az Euro NCAP törésteszten elért pontszám bizonyítja, hogy az egyedülálló V60 Plug-in Hybrid ugyanazt a kiemelkedően magas biztonsági szintet nyújtja, mint a hagyományos gépjárműveink” – tette hozzá Jan Ivarsson, a Volvo Car Corporation biztonsági stratégiákért és követelményekért felelős igazgatója.

Az Euro NCAP európai biztonsági intézet összesített értékelést készít valamennyi általa tesztelt autó biztonsági szintjéről. Négy különböző alkategóriában hajtanak végre különálló teszteket, amelyek értékelése után kialakul az összesített minősítés. A tesztekről és az eredményekről részletes információ a www.euroncap.com weboldalon található.

Bővebben...
 
Håkan Samuelsson a Volvo új elnök vezérigazgatója
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

Hakan SamuelssonA Volvo Car Group igazgatótanácsa az igazgatótanács egyik tagját, Håkan Samuelssont nevezte ki a Volvo Cars új elnök-vezérigazgatójának. Stefan Jacoby az igazgatótanáccsal közös megegyezést követően távozott a Volvo Car Group-tól.

„Kitűnő alkalmat látok a Volvo Cars nyereséges növekedésére és terjeszkedésére különösen a dinamikusan fejlődő Kínában. Meg vagyok győződve arról, hogy Håkan Samuelsson széleskörű tapasztalata és vezetői múltja segítségünkre lesz e célok elérésében” – mondta Li Shufu főrészvényes és az igazgatótanács elnöke. „Komoly átalakítási és stratégiai terveink vannak, ugyanakkor szeretnék köszönetet mondani Stefan Jacoby-nak, mert elévülhetetlen érdemei vannak e stratégia kidolgozásában, és abban is, hogy sikerrel vezette át a vállalatot a Volvo Car Group és a Zhejiang Geely Holding akvizícióját követő első két éven” – tette hozzá Li Shufu.

Håkan Samuelsson 35 évnyi autóipari vezetői tapasztalattal rendelkezik. 2005 és 2009 között a MAN SE elnök-vezérigazgatója volt, 2010 óta pedig független tagja a Volvo Car Group igazgatótanácsának.

 

Bővebben...
 
Két Volvo is az Év Autója 2013 jelöltjei között
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

Már végleges az a 34 tagú lista, amelyből az idei Év Autója választás győztesét választja ki a szakújságírókból álló nemzetközi zsűri. Kattints erre a linkre és szavazz Te is a Volvo V40 vagy a Volvo V60 Plug-in Hybrid típusokra! A jelöltek listáját később persze jelentősen leszűkítik majd: december elején hozzák nyilvánosságra annak a hét típusnak a nevét, amelyek közül kiválasztják majd a 2013-as Év Autóját. Az eredményhirdetésre azonban az új szokás szerint csak jövő tavasszal, a Genfi Autószalonon kerülhet sor.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 9