www.autoalkatreszonline24.hu

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

Tokajban járt a Volvo WiW csapat

Tokajban járt a Volvo WiW csapatMég a tavalyi évbúcsúztatón, fehérasztal mellett merült fel a gondolat, hogy ha valakinek ötlete és megvalósítási kedve akadna bármilyen köz-érdeklődésre számító eseményre (pl.: kirándulás, egyebek),ne tartsa vissza magát... Szervezze,jelezze. Gondoltam, a márkatársi autózást összekötve egy tokaji borkóstolóval, csak nem maradok egyedül.  Sok baráti, ill. céges rendezvényt volt szerencsém szervezni anno, így nosztalgikus lendülettel indítottam.

Első lépésben a szállásnak jártam utána. Kiderült, hogy kevés a hétvége egy nyáron... nem megy bármelyik szombat-vasárnap. A szállodák előre kissé hidegen reagáltak amikor a létszámot tizenöt és harminc közé saccoltam. Ez volt az elő-info. Az elkényeztetett, népszerű, tokaji szállodáknak persze nem igazán felelt meg ez a tág létszám-meghatározás, hiába ígértem, hogy hetente egyeztetünk szobaigényt, közeledve a napjához. Két szállodánál tartottam tűzben a vasat, mind a kettő feladta két héttel a dátum előtt, pontos létszám híján. Aztán sikerült rugalmasan működő vendégházat találni, ahol is - érzésem szerint - rendben volt az éjszakánk. No de ne ugorjunk előre.

Tokajban járt a Volvo WiW csapatMire jött a tokaji program indulási napja, kiderült, hogy tömegek nem lesznek, nyár, magánprogramok, egyebek. Végül összeállt a csapat, három csatlakozási ponttal. Mint első, Vecsés Shell-kút Widhorse-Saci és társasága, Petiék fél óra múlva Gödöllőnél aztán délben a szerencsi Tesco parkolójába jött Balázs, és indultunk a vendégházba, a Bodrog partjára.

 

Bővebben...
 
A Volvo és az üzemanyag hatékonyság

A Volvo Car Corporation új széndioxid-kibocsátási szintekkel erősíti meg az üzemanyag-hatékonyság fejlesztésében betöltött európai vezető szerepét. A 2013-as modellévtől (2012. május 14-től gyártott autók) kezdve a Volvo S60, V60, V70 és S80 modellek dízelmeghajtású változatainak többsége 120 g/km-nél alacsonyabb széndioxid-kibocsátással rendelkezik majd. A Volvo modellkínálatának valamennyi nagyobb autója felszerelhető az új táblafelismerő rendszerrel (Road Sign Information), automatikus fényszóróval (Active High Beam) és automatikus alagút-világítással (Tunnel Detection) is.

„A hagyományos dízel és benzines erőforrások továbbra is fontos szerepet töltenek be a kínálatunkban, ezért hatékonyságukat folyamatosan fejlesztjük. A Volvo az elmúlt két évben 13 százalékkal csökkentette a dízel és benzines modellválasztékának széndioxid-kibocsátását, és a 2013-as modellévben számos új fejlesztést vezetünk be” – mondta Peter Mertens, a Volvo Car Corporation kutatási és fejlesztési részlegének alelnöke.

Bővebben...
 
85 éves a Volvo

85 éves a Volvo. Ugyanaz az autó, ugyanazon a helyen - 85 évvel később.Az első sorozatban gyártott Volvo modell 1927. április 14-én gördült le a gyártósorról a Göteborg melletti Lundby üzemben. 85 évvel később a Volvo Group a világ egyik legnagyobb haszongépjármű gyártójává vált, a Volvo Car Corporation pedig közel 500.000 személyautót értékesít évente.

1927. április 14-én, 10 órakor Hilmer Johansson kereskedelmi igazgató vezette ki az első sorozatban gyártott ÖV4 modellt a göteborgi Lundby gyár kapuján. Most 85 évvel később, a Volvo születésnapját megünnepelve ugyanez a jármű teszi meg ismét ezt az utat. A kocsiban Stefan Jacoby, a Volvo Car Corporation elnök-vezérigazgatója és Olof Persson, a Volvo Group elnöke ül majd.

 

Bővebben...
 
Magyarországon a Volvo V40

2012. április 3-án Magyarországon is lehullt a lepel a Volvo legújabb modelljéről, a Volvo V40-ről, melyet a Volvo Autó Hungária Kft. először sajtókörökben mutatott be hazánkban. A szakma szerint a számos új csúcstechnológiát képviselő szolgáltatásokkal felszerelt, valamint a nagyobb modellek biztonsági és támogató rendszerivel ellátott Volvo V40 az eddigi legintelligensebb és legbiztonságosabb modell.

Volvo V40 - VolvoWiW


Sajtómegjelenések, hivatalos közlemények, a V40 modellről kiadott részletes adatokat tartalmazó cikkek sok helyen elérhetők lesznek, de női szemmel nézve is bizony, sok olyan újdonság került az autóba beépítésre, ami laikusként is közelebb hozza az autót az emberhez. A praktikusság, a biztonság, a formatervezés, valamint a kényelmi funkciók együttese mind jobban erősíti a bizalmat a márkával szemben.

Nézzük meg tehát a Volvo V40 kiemelt biztonsági és kényelmi funkcióit...

 

Bővebben...
 
Bemutatkozik a vadonatúj V40

Volvo V40A Volvo Car Corporation március 6-án a 2012-es Genfi Autószalon mutatja be a vadonatúj Volvo V40-es modellt, amely az egyedülálló skandináv megjelenést és minőségérzetet kimagasló biztonsággal és vezetésdinamikával ötvözi. A vállalat exkluzív ötajtós kompaktja – amely a nagyobb Volvo modellek továbbfejlesztett vonalait és jellemzőit egy letisztult, kompakt külsőben testesíti meg – kész felvenni a versenyt a prémium kategóriás ferdehátú járművek piacán.

„A vadonatúj V40 az első olyan modell, amelyet teljes mértékben az emberközpontú „Önnek terveztük” stratégiának megfelelően fejlesztettünk. Kiemelkedő, csúcstechnológiájú jellemzőivel felfegyverkezve egyértelműen feladja a leckét a legkeményebb versenytársainknak is” – mondta Stefan Jacoby, a Volvo Car Corporation elnök-vezérigazgatója.

A vadonatúj Volvo V40 egy modern, egyedi autó exkluzív skandináv megjelenéssel és jellemzőkkel, a csúcsminőség légkörével és minden részletre kiterjedő aprólékos odafigyeléssel. Az új, teljes mértékben grafikus műszerfal személyre szabott elrendezéssel és információkkal járul hozzá az intuitív vezetési élményhez.

„A világ minden tájáról kapott vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően a V modellsorozatunk legkisebb változata a kialakítás, a biztonság és a sokoldalúság páratlan ötvözetét nyújtja. Az autó számos, a modern prémiumautó-vásárlók igényeinek megfelelő szolgáltatással rendelkezik” – magyarázta Stefan Jacoby.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 10