www.autoalkatreszonline24.hu

Android App

Volvo hírek,
Fórum hozzászólások követése,
Hasznos információk,
Szerviz elérhetőségek,
Karitatív tevékenységekről információk

 

androidapp4

 

 

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

Volvo WiW Matrica

Volvo WiW matrica rendelése
>> itt lehetséges <<

A matricák a rendezvényeken viszont továbbra is ingyenesek :)


A Volvo öt modellje nyerte el az IIHS „Legbiztonságosabb választás” díját
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

Volvo - Legbiztonságosabb választásAz Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) 2012-es Top Safety Pick („Legbiztonságosabb választás”) díja tovább erősítette a Volvo Car Corporation vezető szerepét az autóbiztonság terén.

Az Egyesült Államokban átadott díj azokat a járműveket ismeri el, amelyek a legjobb személyvédelmet biztosítják a frontális, oldalirányú és hátulról bekövetkező ütközés, illetve borulás esetén. A Volvo az egyetlen európai luxusmárka, amelynek öt modellje – a C30, az S60, az S80, az XC60 és az XC90 – nyerte el a Top Safety Pick díjat.

„A legújabb modelljeinkben a balesetek vagy az azokból származó sérülések esélye több mint kétharmadával csökkent az 1970-es évek Volvo modelljeihez képest. Továbbra is az a célunk a biztonság területén, hogy 2020-ra senki ne veszítse életét, vagy sérüljön meg súlyosan az új Volvo autókban” – mondta el Thomas Broberg, a Volvo Car Corporation vezető biztonsági tanácsadója.

 

Bővebben...
 
Íme, a legmodernebb Volvo
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

Volvo XC90Az új Volvo  XC90 olyan gömbölyded, mint Rihanna feneke. Lassan tíz éves lesz a Volvo XC90, ennek örömére a Volvo megajándékozta a világot négy étvágygerjesztőnek szánt képpel, melyeken a crossover következő, 2014-ben megjelenő generációjának vázlatait láthatjuk.

A képeken szereplő szabadidőautó vonalai több helyen emlékeztetnek a Frankfurtban bemutatott You, valamint a Shanghaiban bemutatott Universe koncepciókra. A tervezők végtelenül leegyszerűsítették a formákat, de pont ettől izgalmas az új modell. Érdekes a kontraszt a hűtőrács valamint az ötödik ajtó nagy, egyenes felületete és a szépen legömbölyített idomok között.

Bővebben...
 
Tízezer új munkahelyet hoz létre a Volvo
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

Tízezer új munkahely - Volvo WiWA nemrégiben egy kínai autógyártó által felvásárolt svéd vállalat nagyratörő terveket fogalmazott meg legfrissebb stratégiájában, hiszen 2020-ig meg kívánják duplázni az értékesítést, a cél eléréséhez pedig több ezer új alkalmazottra is szükség lesz, írja a Handelsblatt.

A svéd autógyártó, a Volvo jelentős növekedést vár a következő években, 2020-ig az idei 440 ezer darabról 800 ezer darabra kívánják növelni eladásaikat. Elsősorban a hatalmas kínai piacon kívánják értékesíteni autóikat, az összes újonnan értékesített Volvo mintegy negyede a kínai piacon találhat gazdára.

Bővebben...
 
Volvo TV
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

Volvo TVTaláltunk egy jó kis olasz oldalt, ahol VOLVO-val kapcsolatos videók vannak feltöltve. Rajongóknak igazi csemege.

Az oldal megtekintéséhez kattints ide!

 
A Volvo C70-nek annyi
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

A kupé-kabrió egymagában készül egy szupermodern üzemben, és ez túl nagy pazarlás a Volvónak – inkább lemondanak a feltűnő C70-ről.

Volvo c70

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 9