www.autoalkatreszonline24.hu

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

Újra izgalmas csatákat ígér a VI. Volvo Vízilabda Kupa

VI. Volvo Vízilabda KupaA Volvo Vízilabda Kupa hat éves története során első ízben látogat el a Dunántúlra, idén ugyanis Székesfehérvár, az egyik legnagyobb múltú magyar város – és a legeredményesebb vidéki Volvo kereskedés székhelye – ad otthont a nemzetközi tornának. 2012. január 6. és 8. között a Csitáry G. Emil uszodában a tavalyi kupán győzelmet arató olimpiai bajnok hazai válogatott a 2011-ben világbajnok Olaszország, Kanada, valamint Németország nemzeti csapatával mérkőzik meg. Az idei programon való részvételével dr. Kemény Dénes csapata folytatja decemberben megkezdett felkészülését a januári eindhoveni Európa-bajnokságra, valamint a július 27-én kezdődő londoni olimpiai játékokra. A kupa arcaként a 18 tagú hazai játékoskeret tagja lesz Szívós Márton is, aki  meghatározó játékosa a hatszoros magyar bajnok Honvédnak és a férfi válogatottnak is, Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok pedig öt hónapos kihagyás után tér vissza a nemzeti válogatottba.

A Volvo Autó Hungária és a Magyar Vízilabda Szövetség 2007-ben kötött szerződése értelmében az általános támogatói megjelenés mellett a Volvo névadó szponzora a minden évben megrendezett nemzetközi tornának. A hazai sportra kiemelt figyelmet fordító Volvo Autó Hungária a szövetség mellett az utánpótlás támogatását is tovább folytatja, ezért a fehérvári tornán – a hatodik kupa apropóján – minden magyar gól után 60.000 Ft-ot ajánl fel, amit a szövetség kiemelt tehetséggondozásra fordít.

Bővebben...
 
A Volvo öt modellje nyerte el az IIHS „Legbiztonságosabb választás” díját

Volvo - Legbiztonságosabb választásAz Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) 2012-es Top Safety Pick („Legbiztonságosabb választás”) díja tovább erősítette a Volvo Car Corporation vezető szerepét az autóbiztonság terén.

Az Egyesült Államokban átadott díj azokat a járműveket ismeri el, amelyek a legjobb személyvédelmet biztosítják a frontális, oldalirányú és hátulról bekövetkező ütközés, illetve borulás esetén. A Volvo az egyetlen európai luxusmárka, amelynek öt modellje – a C30, az S60, az S80, az XC60 és az XC90 – nyerte el a Top Safety Pick díjat.

„A legújabb modelljeinkben a balesetek vagy az azokból származó sérülések esélye több mint kétharmadával csökkent az 1970-es évek Volvo modelljeihez képest. Továbbra is az a célunk a biztonság területén, hogy 2020-ra senki ne veszítse életét, vagy sérüljön meg súlyosan az új Volvo autókban” – mondta el Thomas Broberg, a Volvo Car Corporation vezető biztonsági tanácsadója.

 

Bővebben...
 
Íme, a legmodernebb Volvo

Volvo XC90Az új Volvo  XC90 olyan gömbölyded, mint Rihanna feneke. Lassan tíz éves lesz a Volvo XC90, ennek örömére a Volvo megajándékozta a világot négy étvágygerjesztőnek szánt képpel, melyeken a crossover következő, 2014-ben megjelenő generációjának vázlatait láthatjuk.

A képeken szereplő szabadidőautó vonalai több helyen emlékeztetnek a Frankfurtban bemutatott You, valamint a Shanghaiban bemutatott Universe koncepciókra. A tervezők végtelenül leegyszerűsítették a formákat, de pont ettől izgalmas az új modell. Érdekes a kontraszt a hűtőrács valamint az ötödik ajtó nagy, egyenes felületete és a szépen legömbölyített idomok között.

Bővebben...
 
Tízezer új munkahelyet hoz létre a Volvo

Tízezer új munkahely - Volvo WiWA nemrégiben egy kínai autógyártó által felvásárolt svéd vállalat nagyratörő terveket fogalmazott meg legfrissebb stratégiájában, hiszen 2020-ig meg kívánják duplázni az értékesítést, a cél eléréséhez pedig több ezer új alkalmazottra is szükség lesz, írja a Handelsblatt.

A svéd autógyártó, a Volvo jelentős növekedést vár a következő években, 2020-ig az idei 440 ezer darabról 800 ezer darabra kívánják növelni eladásaikat. Elsősorban a hatalmas kínai piacon kívánják értékesíteni autóikat, az összes újonnan értékesített Volvo mintegy negyede a kínai piacon találhat gazdára.

Bővebben...
 
Volvo TV

Volvo TVTaláltunk egy jó kis olasz oldalt, ahol VOLVO-val kapcsolatos videók vannak feltöltve. Rajongóknak igazi csemege.

Az oldal megtekintéséhez kattints ide!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 10