www.autoalkatreszonline24.hu

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

Rendelhető: találkozós póló és rendszámtábla keret

Hamarosan jön a XXI. Országos Volvo Találkozó, s ahogy már megszokhattuk, "Gézabá" alias Selmeczi Géza (afilmnyomo.hu) filmnyomó mester ismét támogat minket különféle kézműves termékeivel, amiket minden résztvevő megkap majd. Például: találkozó matricák az ablaküveg belsejére, sorszámok, stb. Idén most két saját nyomású termékkel is jelentkezik majd, ami biztosan olyan becsben lesz tartva, mint a korábbi találkozókra készített ereklyéi. 

Idén a XXI. Országos Volvo Találkozóra készített, minimál stílusú férfi és női pólokkal, valamint a 90 éves VOLVO márkát ünnepelve nyomott rendszámtábla tartó kerettel készül. Aki szeretne rendelni belőlük, az közvetlenül nála tudja ezt megtenni az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címen.

 

 

 

Bővebben...
 
Hamarosan megújul a VolvoWiW weboldala

Hamarosan elérhetővé válik a VolvoWiW új weboldala igazodva az olvasói igényekhez, valamint a könnyebb, átláthatóbb és hasznosabb tartalmak mentén történő működéshez.

 

Bővebben...
 
Volvo V90 Cross Country - luxus a terepen

A Volvo Cars az új V90 Cross Country modellel megmutatja személyiségének kalandkedvelő oldalát. A prémium autókat gyártó Volvo Cars a mai napon leleplezte a rég várt V90 Cross Country-t, amellyel teljessé vált a 90-es modellszéria.

 

 

 

Bővebben...
 
Ügyfélközpontú DriveMe Projekt Göteborgban

A prémium autókat gyártó Volvo Cars hivatalosan is útjára bocsátotta a világ legambiciózusabb, legfejlettebb nyilvános autonóm mobilitási kísérletét, a Drive Me projektet. Ma reggel legyártották az első olyan autonóm gépkocsit, amely részt vesz a göteborgi Drive Me projektben.

Bővebben...
 
Köszönet a XX. Országos Volvo Találkozóért

A XX. Országos Volvo Találkozó idén ismét a Lóerők Éjszakája programegyüttes keretében került megrendezésre, Tökölön. A 160 autó és több mint 300 vendég az ötórás program keretében több programba is bekapcsolódhattak, mint például kerékcsere verseny, gyorsulás, felnikitartó verseny, kvízek, tesztek, tombola. A csapat régi jóbarátja, Leslie McKlasky a falusi pajta bulik hangulatát varázsolta a háttérbe egyszemélyes country zenéjének köszönhetően. Ezzel a rövid összefoglalóval szeretnénk megköszönni azt, hogy a Találkozó idén is megvalósulhatott.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 10