facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

The Game

A Volvo nem aprózza el a marketinget. Az új Volvo S60-at egy ingyenes szimulátorral reklámozza a cég. A Volvo: The Game, a svéd SimBin Studios értő kezei közé került, akik minden segítséget megkapnak a Volvo munkatársaitól, hogy a játék minél élethűbb legyen.

 

{flv width="480" height="270"}volvo_s60concept_wm{/flv} 

 

A Volvo: The Game ingyenes lesz, és egyelőre csak két pályát tartalmaz. A főszereplő természetesen az S60 Concept, de több más Volvo volánja mögé is beülhetünk. A versenyek során minden modell teljesen élethűen fog viselkedni, a hangok is az eredeti kocsiktól származnak. A kinézetre sem lehet panasz, mivel minden szegecs a helyén lesz, ahogyan kell. A viszonylag rövid - két pályás - játékot három nehézségi szinten tolhatjuk. A megjelenés május 26, valószínűleg csak letölthető formában. 

 

Unable to read/write the source directory (/DATA/www/clients/client3/web69/web/images/phocagallery/Volvo-Game/), please check if your source directory exists
 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy