facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Feltámad a Volvo P1800?

A klasszikus Volvo sportkocsi felélesztésével próbálkozik a Koenigsegg egyik mérnöke, Mathias Vöks. Egyelőre csupán virtuálisan létezik az autó, de úgy tudni, a cél a kis szériás gyártás beindítása.

 

A P1800-as az egyetlen, klasszikus Volvo sportautó mind a mai napig, hátsókerék-hajtással, hosszában beépített orrmotorral és klasszikus kupé-tetővel. A svéd gyártónál ugyan időről időre megpróbálnak párhuzamot vonni közte, és a két generációnyi C70-es közé, de Simon Templar első járművét mégsem említenénk egy lapon a fronthajtású divat-kupékkal. Valahogy így érezheti Mathias Vöks is, aki egy valódi szellemi utód megtervezésébe fogott, a Vizualtech nevű cég segítségével.

 

Az eredeti formaterv karakterén meg sem próbáltak változtatni, csupán az arányokat módosították és a részleteket simítoták le, hogy az autón azért látható legyen, a XXI. század terméke. Vöks autója valamivel szélesebb lett, mint az eredeti, 1963 és '73 között gyártott Volvo, és az orra is hosszabb: így könnyedén elfér majd benne az XC90-esből átemelt 4,4 literes V8-as. A 315 lóerős motor persze önmagában is elég erős lenne az új P1800-ashoz, de a tervek szerint a nyúlánk sportkocsi orrába egy turbófeltöltős változat kerül majd, nagyjából 600 lóerőnyi teljesítménnyel.

Bár egyelőre csak vázlatok, és számítógéppel generált képek formájában létezik a feltámasztott legenda, alkotói már a lehetséges gyártásról beszélnek. Nagy mennyiségről persze szó sincs, évente legfeljebb 6-8 példányt készítenének, nyilvánvalóan több százezer eurós áron, de még kérdéses, hogy sikerül-e megfelelő anyagi hátteret biztosítani az ötlet mögé.

 

forrás: totalcar.hu

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy