facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Kínai kézbe kerülhet a Volvo

Nagyon úgy tűnik, a Ford megtalálta a vevőt a Volvóra a kínai Geely személyében. Kínai lapértesülések szerint a Geely szándéknyilatkozatot írt alá az üzlettel kapcsolatban, de még folynak az egyeztető tárgyalások. A tervek szerint a technológia átutazna Kínába és hamarosan ott helyben is megkezdődne a gyártás.

Az új Volvo üzemet Guangdong tartományban építenék fel. Az első, teljes mértékben kínai tervezésű és gyártású modell az XC90 lesz, melynek a bevezetését 2011-re tervezik.

 

A Volvo közben bejelentette, hogy egyelőre semmiféle üzlet nem köttetett, és hogy a lapok értesülései nem pontosak, de korábban a Ford azt is tagadta, hogy egyáltalán meg szeretne válni a Volvótól, most mégis folynak a tárgyalások. 1999-ben a Ford 6,45 milliárd dollárért vette a Volvót, mely ma nagyjából 2,4 milliárdot ér csak, sőt, a világ gazdaságának állapota miatt akár még ennél is lejjebb csúszhat az ára.

 

forrás: totalcar.hu

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy