facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Elektromos C30-ast készít a Volvo

 Tisztán elektromos energia hajtja azt a C30-ast, melyet a Frankfurti Autószalon Innovation for Life elnevezésű, környezetbarát megoldásokat propagáló eseményére készített a Volvo.

Az Innovation for Life (fejlesztések az élethez) elnevezésű eseményen be fogunk mutatni egy működő, tisztán elektromos energiával hajtott C30-ast – nyilatkozta az Autocarnak egy magát megnevezni nem kívánó személy a Volvótól. Pillanatnyilag ez a modell csupán koncepció, nem tervezzük a sorozatgyártását. Fontos modell ez nekünk, meglátjuk, mire tudjuk majd felhasználni a koncepcióból származó tapasztalatokat a jövőben, de egyelőre még egy ideig nem lesz sorozatgyártású villanyautónk.

 

Villanyautót tehát egyelőre nem készít a Volvo, lesz viszont hibrid kombi V70-es, melynek a hátsó kerekeit villanymotor, az elsőket pedig dízel hajtja. Az új V70-es 2012-ben mutatkozik majd be.

forrás: Totalcar.hu

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy