facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

2012-ben jöhet a tisztán elektromos Volvo

Nemcsak hibrid hajtású, de teljes egészében elektromos energiával hajtott autón is dolgozik a Volvo. Az új modell alapjául a C30-as szolgál, melynek kasztnija pontosan ugyanolyan, mint a benzinnel és gázolajjal üzemelő modelleknek, a különbség a motozháztető alatt lapul.alt 

A Volvo C30-as az első olyan modellünk, melyet tisztán elektromos energia hajt - mondta Lennart Stegland, a Volvo különleges járművekre specializálódott részlegének igazgatója. Ez a kis méretű modell ideális városi autó – márpedig a villanyautót elsősorban városi használatra tervezzük -, relatíve alacsony tömege alkalmassá teszi, hogy villanymotor hajtsa.

alt

A BEV (Battery Electric Vehicle) dinamikus lesz, 11 másodpercen belül gyorsul 0-ról százra, limitált végsebessége 130 km/h. A Volvo szerint ennyi bőven elég az autóvezetők többségének, de elképzelhető, hogy a végsebességet feltolják 150-re, ha arra van igény.

Mivel a motorteret teljesen kitölti a villanymotor, még kísérleteznek azon, pontosan hová helyezzék a 24 kWh-s lítium-ionos akkumulátort, melyet egy sima villásdugó segítségével bárhol fel lehet tölteni 8 óra alatt.
 

alt

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy