facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Volvo Adventure - Közös kalandok

alt

Az ENSZ és a Volvo közös nemzetközi környezetvédelmi versenye, a Volvo Adventure 2011-ben ünnepli tizedik születésnapját. 

A jubileum alkalmából meghosszabbították a projektek leadási határidejét, így a megmérettetésre jelentkezők 2011. január 31-ig tölthetik fel pályázati anyagaikat a www.volvoadventure.org weboldalra.

alt

A Volvo Adventure-re 13 és 16 év közötti fiatalok jelentkezhetnek 2-5 fős csapatokkal, s a diákokat egy tanár is segítheti. A versenyen részt vevő gyerekeknek egy, a lakókörnyezetükben fellelhető környezetvédelmi problémára kell megoldást kidolgozniuk, melyet utána meg is kell valósítaniuk. A pályázatnak a kutatás és tervezés mellett a probléma megoldásának menetét és annak eredményeit is tartalmaznia kell.

AutóMotor

 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy