facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

VOLVO menni Amerika?

Amerikai kérője akadt a Volvonak...

alt

Mindenki kész tényként kezelte, hogy a Volvo a kínaiaké lesz, de a legújabb hírek szerint elképzelhető, hogy mégsem.

Az új vásárlójelölt a Crown Consortium elnevezésű, viszonylag ismeretlen amerikai cég, amely állítólag amerikai és svéd magánbefektetők pénzéből vásárolná meg a Volvót a Fordtól. A céget állítólag két korábbi Ford igazgató, Michael Dingman és Shamel Rushwin alapította, akik jó befektetésnek látják a Volvót annak ellenére, hogy a cég jelenlegi tulajdonosa szerint jelentős veszteséget termel. A Crown állítólag jóval kisebb összeget tudott felajánlani a Fordnak, mint a Geely Auto, de így is lehet esélye, hogy megnyerheti a svéd autógyártót. A legnagyobb aduja az, hogy nem kínai, és nem szakmai befektető, azaz biztosan nem azért fektetne a Volvóba, hogy megszerezze a márkanevet és a műszaki tapasztalatokat, majd megszüntesse a svéd gyárat, hanem azért, hogy ismét sikerre vigye a céget.

A Fordnak persze majdnem mindegy, hogy ki veszi le a válláról a Volvo terhét, ami elvben a többet kínáló Geelynek kedvez, viszont a hatóságok, amelyek könnyen megakadályozhatják az üzletet, várhatóan szívesebben bólintanak rá a tranzakcióra, ha biztosítva látják, hogy az új tulajdonos is érdekelt a svédországi munkahelyek megtartásában.

totalcar.hu
 

Hozzászólások (1)Add Comment
Wildhorse
...
Írta: kispaci, 2009 October 07,
HOPPÁ!!!!!

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy