facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Mozgásra született – első képek az új Volvo S60-ról

Megérkeztek a teljesen új, valamennyi korábbi Volvónál sportosabb és dinamikusabb Volvo S60 első hivatalos fényképei.

alt

„Az új Volvo S60 modellt tervezőink mozgásra alkották. Megjelenése és menettulajdonságai különböznek valamennyi Volvo típustól, technológiája révén pedig még biztonságosabb és magabiztosabb vezetési élményt nyújt” – mondta Stephen Odell, a Volvo Cars elnök-vezérigazgatója.

 

A Volvo S60-hoz rendelhető lesz a Pedestrian Detection rendszer, amely egy olyan forradalmian új biztonsági megoldás, amely képes felismerni az autó elé kerülő gyalogosokat, és automatikusan lefékezni az autót, ha a vezető nem reagál időben.

alt

A vadonatúj Volvo S60 először 2010 márciusának elején, a genfi autószalonon mutatkozik be a közönségnek. A sportos négyajtós autó gyártása 2010 nyarán kezdődik meg a Volvo Cars genti üzemében.

 

 

„A kategória vásárlói érzelemdús megjelenést, sportos formát és dinamikus menettulajdonságokat szeretnének. Az S60 rendelkezik mindezekkel. Meggyőződésünk, hogy kategóriájában az egyik legerősebb versenyzővé válik” – tette hozzá Stephen Odell.

 


Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy