facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Nagyobb Volvókat ígérnek a kínaiak

 alt

Négy éven belül három új luxusautót fejlesztene ki a Volvónál az első számú vásárlójelölt, a kínai Geely, miközben a többszörösére növelné a cég eladásait.

 

A Wall Street Journal híre szerint a Geely célja egymillió Volvo eladása világszerte, és ezek közül mintegy 200 ezer volna Kínában összeszerelt, helyi piacra szánt autó. A kínálatot felfelé bővítené a Geely: az XC90-es utódján kívül még legalább két, a jelenlegi Volvóknál nagyobb luxusmodellt készítenének – az egyik várhatóan az A8-as Audi, a hetes BMW és a Mercedes S osztály riválisa volna. Becslések szerint a Geely elképesztő összeget, mintegy 10 milliárd dollárt szán a Volvo fejlesztésére.

Mindez azonban csak akkor válhat valóra, ha a Forddal meg tudnak állapodni a részletekben. Úgy tudjuk, nehezen haladnak a tárgyalások: bár a kínaiak szép összeget – mintegy kétmilliárd eurót – ajánlottak, egyelőre nem tudtak megegyezni a Volvo szellemi tulajdonának kezelésével kapcsolatban. A Volvo modelljeiben ugyanis meglehetősen sok a Fordtól származó műszaki megoldás, de ugyanakkor a Ford is használ több, korábban a Volvónál kifejlesztett részegységet és – főként biztonsági természerű – megoldást. Ezek közül kiválogatni, hogy mi az, amit a felek megkötések nélkül használhatnak, és mi az, amit csak licencdíjak ellenében, vagy még úgy sem, lassú és nehéz munkának ígérkezik.

A Volvo eladása nagyjából 18 hónapja húzódik, és bár minden résztvevő érdeke azt kívánná, hogy a folyamat minél gyorsabb legyen, a végleges szerződést 2010 közepéig aligha írják alá.

 

Hozzászólások (2)Add Comment
bdcsny
...
Írta: bdcsny, 2009 December 15,
Teljesen mindegy, hogy kié lesz. A Fordtól trehányabb és gondolkodásra képtelenebb tulajdonost aligha találna az ember fia. Innen már csak felfelé vezet az út.
0
...
Írta: Volvo Abroncsok, 2013 September 24,
igen reméljük

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy