facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Volvo V60: kémfotók

Újabb kombival bővül a svéd autógyár kínálata. Összekócolja a jól kitalált típusjelzés-sort, viszont szükség van rá az eladások növeléséhez.

v60_4

A Volvo korábban külön típusként kezelte nagy kombiját: a V70-est az S80 és az S60 közé illesztették. A legújabb V70-es azonban egyértelműen az S80 kombi változata – mind méretben, mind árban egyértelmű a rokonság – így az S60-as kombi kivitelének elkészítését nem spórolhatták meg. Nem is volna szerencsés, hiszen a Volvo egyik legfontosabb célja az eladások növelése lenne, amihez új típusokra is szükség van. A kémfotókon ez a típus látható, amelyet egyelőre V60-as néven emlegetnek. Valószínűleg ez is lesz a neve, hiszen a V70 és a kombiknak kiadható V50 jelzések már foglaltak.

v60_3

A fotókon, amelyek a téli hidegtűrés-tesztek közben készültek, sok részlet nem fedezhető fel, de a tetővonal íve alapján valószínű, hogy a V70-esnél sokkal lendületesebb vonalvezetésű, de ugyanakkor jóval kevésbé célszerű modellről van szó – afféle sportkombiról, meglehetősen rövid hátsó túlnyúlással és ferde hátsó ablakkal. Az autó műszakilag megegyezik a napokban bemutatott S60-assal, még a motorválaszték is ugyanaz: négy- és hathengeres turbós benzinesekből, illetve öthengeres dízelekből áll.

v60_2

A V60-as premierjét várhatóan még az év végén megtartják, de a gyártás beindítása csak 2011-re várható. Valószínűleg ez lesz az utolsó olyan Volvo, amely még teljes egészében a Ford koncepciója alapján készül, a későbbiek fejlesztésébe már a kínai Geely is beleszól majd.

v60_1

totalcar.hu

 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy