facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Láthatáron a Volvo SC90?

sc90_3

A Volvo nem bízza a véletlenre: mérnökeit kötelező jelleggel ülteti iskolapadba saját képzésein, amiből olyan dolgok sülnek ki végül, mint ez a koncepció autó. Bár a tervek már három évesek, újra és újra leporolják: a hetekben újra felmerült a 2015-ös sorozatgyártás gondolata.

sc90_2

Az SC90-nek becézett Volvót Nouphone J. Bansasine tervezte még 2007-ben egy kötelező kurzuson. A gyilkos tekintetű, agresszív vonalvezetésű autó valóságos forradalomként hat a kissé unalmas, kissé szögletes S80-as mellett. A négyajtós kupék szegmensének rohamléptű fejlődését is figyelembe véve az S90 nagyot dobhatna a gyár eladási statisztikáin.

sc90_1

A tanulmány sajnos továbbra sincs abban a fázisban, hogy motorokról, hajtásokról beszéljünk. Ha a sorozatgyártás terve nem csupán kacsa, az SC90 az elkövetkezendő hónapokban biztosan hallatni fog magáról.

sc90_4

forrás: totalcar.hu

 

Hozzászólások (1)Add Comment
Géza bá
...
Írta: Géza bá, 2010 May 25,
Szép, nagyon szép terv.
Motorok? Én tudnék javasolni: 4.2 V8 biturbó egy kis összkerék hajtással, adaptív geartronic (nem gin-tonic!) váltóval. Ezt bevenné a gyomrom simán és az sem érdekelne, hogy én kombipárti vagyok. Lassan olyan korú leszek, hogy szükségem lenne egy csajozós gépre smilies/smiley.gif

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy