facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Hiba a Volvo sebességváltóiban

29 ezer személyautót hív vissza a Volvo a sebességváltó meghibásodása miatt. A szervizakció a Volvo 2009 októbere és 2010 májusa között gyártott C70, XC60, C30, S40, V50, S80, V70, XC70 és XC90 modelljeit érinti, amelyekbe hatfokozatú manuális sebességváltó került.


A hiba a váltókulisszánál jelentkezik, a sebességváltó huzalozásának rögzítésére szolgáló csavarok meglazulhatnak, ami nyomán probléma lehet a sebességváltó kapcsolásánál. A Volvo nem köntörfalaz, kerek perec megmondta, miről van szó: a váltórúd rögzítése tökéletlen és ettől a bowden kilazulhat, ez okozza a problémát. 

Az ügyfeleket levélben értesíti a Volvo, amely az ellenőrzést ingyenesen végzi el. A vizsgálat és az esetleges hibajavítás típustól függően 6 és 60 perc közötti időt vesz igénybe.

 

forrás: vezess.hu, Totalcar.hu

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy