facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

 

Üdvözöllek a honlapon!

 

 

Az oldal 2008 augusztusában indult és célom, hogy egy kicsiny Volvo baráti társaságnak lehetőséget (tárhelyet :)) biztosítsak a közös emlékek megőrzésére és publikálására, de persze nem utolsó sorban szeretnék olyan információkat is publikálni a honlapon - Volvo személyautókkal kapcsolatban-, melyet minden Volvo és nem Volvo tulaj hasznosan tud olvasgatni.

 

Az oldal fejlesztés alatt áll és amennyire időmből telik próbálom újabb és újabb információval feltölteni. Amennyiben szeretnél nekem ebben segíteni első körben regisztráld be magad, majd jelezd felém a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , hogy aktívan részt vennél a honlap szerkesztésében.

 

Észrevételeidet szintén Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , vagy a Vendégkönyben jelezheted. Minden pozitív és negatív kritikát szívesen veszek, a cél, hogy egy hasznos Volvo közösségi oldal fejlődjön ki!

 

Jó böngészés kívánok!

 

kispaci 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy