facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Malackaraj - Bogrács kommandó

- Makay Kálmán
Fotók: Boncz Dániel 

A Malackaraj blog meghirdetett egy gyűjtési akciót a kolontári károsultak és a helyszínen dolgozók megsegítésére, melynek keretében száraz és tartós élemiszerek kértek adományozoktól. A gyűjtésre GSzilag kolléga hívta fel a figyelmet a Volvo WiW fórumon.

A karitatív akció különlegessége, hogy nem hivatalos szervezet kezdeményezte a gyűjtést, hanem magánkezdeményezésre történt: többek között egy régi Volvos ismerős - Péter Anna - által, így nem volt kérdés, hogy a gyűjtésben ne vegyünk részt. Az Ő személye révén nem volt kétség arról, hogy a gyűjtés jó cél érdekében történik és tényleg oda fog jutni ahol szükség van rá. A tagokat hírlevélben értesítettem arról, hogy gyűjtést történik és innentől elindult a Volvo WiW első karitatív gyűjtési akciója.......

A gyűjtés eredménye - melyben a Volvo WiW tagoknak is része van: 10 tonna élelmiszer!

Az adományokat szállítását Magyarország egyik legnagyobb szállítmányozó cége, a Qualitrans Cargo Kft. végezte.

Idézet a Malackarajról:

"Tegnap összeadták az olvasók, a kamion levitte. Egy mentésekben és a katasztrófa után helyreállításokban aktív vállalkozó magánterületére raktuk le a 130 adományozó közel 10 tonna adományát, amihez csak a Kolontáron váltásban dolgozó főzőcsapatok férhetnek hozzá, ebből fognak főzni a héten. A süteményeket, érzékeny árut, hústermékeket közvetlenül a ma még lent főző Vendel Zoliéknak adtuk át."

 

csoportkep

Kattins a képre további fényképekért

Az adományokból főzők és az azt elfogyasztó, helyszínen dolgozó erők és most már lakosok nevében ezúton köszönjük a tagok által hozott élelmiszereket és nem utolsó sorban a névtelen anyagi támogatást, melyből további élelmiszereket tudtunk venni!

 

 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy