Volvo S60 iPhone - iPod alkalmazás
A Volvo Cars bemutatja az iPhone és iPad készülékekre fejlesztett alkalmazását, amely az új Volvo S60 modellel kapcsolatos információkat valamint inspiráló anyagokat is tartalmaz. A felhasználó többek között összeállíthatja saját Volvo S60 modelljét, videókat nézhet meg, elolvashatja a legfrissebb híreket, Volvo márkakereskedőt kereshet és tesztvezetésre is jelentkezhet.

 

A Volvo S60 App jelenleg az Egyesült Királyságban és Svédországban érhető el, de hamarosan a magyarországi App Store-ból is letölthető lesz.

A Volvo Cars az S60 alkalmazás mellett bemutatja a szoftver kínai piacra fejlesztett S80L verzióját is, tavasszal pedig további alkalmazások megjelentetését tervezi.

„Egyre több ügyfelünk a számára szükséges információkat internetkapcsolattal rendelkező mobiltelefon, vagy táblagép segítségével szerzi be. Ezzel az alkalmazással szeretnénk biztosítani, hogy mi is ott legyünk, ahol az ügyfeleink, ablakot nyitva számukra a vállalat felé” – mondta David Holecek, a Volvo Cars digitális stratégiájáért felelős szakembere.

Az alkalmazás funkciói közé tartozik egy olyan keresőeszköz, amely a telefon beépített GPS funkciójával keresi meg a legközelebbi Volvo márkakereskedőhöz vezető útvonalat. Emellett tesztvezetésre is lehet jelentkezni, illetve a konfigurátor segítségével az érdeklődök összeállíthatják saját S60 modelljüket. Az új funkciók a helyi honlaphoz kapcsolódnak, és hozzáférést biztosítanak a Volvo Cars legfrissebb híreihez is.

„Számos egyedi szolgáltatást biztosítunk, például a mobiltelefon beépített giroszkópja segítségével körbe lehet nézni az autó belsejében. A telefon elfordításával a megtekinthető kép szintén elmozdul, azt a benyomást keltve, mintha az ügyfél az autóban ülne” – folytatta David Holecek.

 

További tervek

 

Március elején, a Genfi Autószalonnal egy időben több alkalmazás is megjelenik majd a további Volvo modellekhez. A célcsoportba a vállalat potenciális és a jelenlegi ügyfelei tartoznak.

„Néhány országban a Volvo On Call rendszer felhasználói számára már most kínálunk olyan iPhone- és Android-alkalmazásokat, amelyek az autó fűtését szabályozzák. Emellett jelenleg egy digitális alkalmazásként kiadható használati útmutatót is tesztelünk” – árulta el David Holecek.

Hamarosan szintén megjelenik a Volvo Cars vásárlói magazinját, a LIV-et tartalmazó iPad-alkalmazás, amellyel a magazin tartalmának egy része mellett számos különböző funkcióhoz lehet hozzáférni, például további képekhez és filmekhez is.

A Volvo Cars valamennyi alkalmazása ingyenesen letölthető lesz az Apple App Store áruházból.

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy