facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

50 éves a Volvo P1800

Volvo P1800A Volvo Cars a világ legnagyobb beltéri veteránjármű-kiállításán egy olyan jubileumi témára fog összpontosítani, amely sokak lelkesedését testesíti meg: a legendás Volvo P1800 idén ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját.

A március 30. és április 3. között megrendezésre kerülő TechnoClassica kiállításon a vállalat és a Volvo modellek történetét illetve örökségét gondozó Volvo Cars Heritage a P1800-as legkülönlegesebb változatait állítja ki. A Volvo P1800 az 1960-as brüsszeli autószalonon mutatkozott be, gyártása a következő évben kezdődött. A modell így idén ünnepeli 50. évfordulóját annak, hogy a türelmetlenül várakozó ügyfeleknek elkezdték kiszállítását.

 

Egy híresség ünnepel…

Nincs még egy olyan Volvo modell, amely ilyen nagy hatással lett volna a Volvo, sőt az egész autóipar  történetére. A P1800 leginkább a hatvanas években készült „Az Angyal” tévésorozatnak köszönhetően vált népszerűvé és híressé. A kiállításon a Volvo P1800-at olyan hírességek részvételével mutatják be, akik szorosan kötődnek az autó fél évszázados történetéhez.

A Volvo Cars Heritage standján a legendás Volvo modell hat nagyon különleges és különböző példánya látható majd:
•    X1 – a legelső P1800 prototípus, amely kézzel készült 1957-ben Torinóban, a Frua vállalatnál
•    P1800 1961 – egy nagyon szép, sorozatgyártásban készült autó, amelyet a Jensen Motor Ltd. állított össze az Egyesült Királyságban
•    P1800S 1963 Rally – amely sikeres versenyautóként és filmsztárként is megállta a helyét
•    1800S 1966 Volvoville – az Egyesült Államokban készült kabriók ma is létező kevés példányának egyike
•    1800E 1971 – amely egy tökéletesen újjáépített, eredeti példánya a legszokatlanabb típusnak
•    1800ES 1971 – az idén 40 éves, sok vicces becenévvel ellátott sportkombi

Világsztárokkal ünnepel...

A TechnoClassica kiállításon nemcsak az autók állnak a középpontban, hanem a P1800-as modellhez nagyon szorosan kötődő emberek is részt vesznek majd. A kiállításra ellátogat Pelle Petterson, az autó történetének egyik legfontosabb személye, későbbi jachttervező és olimpiai bajnok, aki 1957-ben megtervezte az autót. A Volvo standjánál csatlakozik hozzá Irv Gordon az Egyesült Államokból, aki több időt töltött a P1800 kormánykereke mögött, mint bárki más a világon. Az autója, amelyet nap mint nap vezet, eddig több mint 4,5 millió kilométert futott! Páratlan teljesítménye egy olyan Guinness rekord, amelyet valószínűleg soha nem fognak megdönteni.

Kilók helyett grammok

A kiállításon mutatkozik be az Original Technical Publications (OTP) DVD, amely nem más mint, a Volvo Cars szerviz- és műhelyirodalmának gyűjteménye. Ezen lemezek váltják ki a könyvek,  katalógusok és dossziék hatlamas tömegét azok számára, akik klasszikus Volvójukat szerelik, vagy pótalkatrészeket szeretnének rendelni. Az OTP jelenleg tizenegy DVD-n, számos nyelven tartalmazza az 1927 és 1999 között gyártott valamennyi Volvo modell összes elérhető szerviz-, műhely- és pótalkatrész-irodalmát.

Volvo P1800Egy másik érdekes Heritage termék a gyönyörű és kiváló minőségű klasszikus Volvo poszterek gyűjteménye. A www.volvoprints.com weboldalon több száz különböző kép közül lehet választani. A kiállításon az 1800-as modellek lesznek a középpontban, ezeket a nyomatokat a standnál lehet megrendelni és átvenni.

A Volvo Cars Heritage és a P1800 tematikus bemutató a 3. pavilon 3.0-257 számú standján tekinthető meg. A klasszikus Volvókról további információ a www.volvocars.com/heritage weboldalon található. A nyomatokkal kapcsolatos információk a www.volvoprints.com weboldalon tekinthetők meg. A TechnoClassica kiállítás hivatalos weboldala pedig a www.siha.de címen érhető el.

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy