Volvo Cars standja lett a legjobb Genfben

A Volvo Cars standja lett a legjobb a Genfi AutószalononA Volvo Car Corporation és a Volvo Cars Switzerland kapta a legjobb standért járó Creativity 2011 díjat az idei Genfi Autószalonon. A zsűri tetszését leginkább a márka, és annak értékeit kiválóan tükröző egységes kivitelezés nyerte el.

 

A zsűri három fő szempont alapján választotta a Volvo kiállítási területét a legjobbnak:

•    Környezet: A fából készült padló exkluzív, mégis otthonos benyomást keltett. Tökéletesen képviselte a pihentető és frissítő skandináv formatervezés világát.

•    Technológia: Szintén kiváló volt a kiállítási csarnok és a tárgyaló minden részéből jól látható, három hatalmas képernyő együttesének elrendezése. A látogatók egy elkülönített helyiségben ismerhették meg és próbálhatták ki a Volvo új technológiáit.

•    Innováció: A márka tökéletesen bemutatott vezető terméke, a hálózatról tölthető hibrid V60 a kiállítótér központjában kapott helyet. A többi modell optimális elrendezésének köszönhetően a látogatók és az autókat bemutató szakemberek könnyen megközelíthették a járműveket.
A Volvo Cars standja lett a legjobb a Genfi Autószalonon„Nagy boldogság és megtiszteltetés számunkra, hogy vállalatunk története során először nyerhettük el a stand kreativitásáért járó Creativity Award díjat Genfben. Gratulálok a koncepció fejlesztésén fáradozó és a standot megépítő munkatársaknak! Ez mindannyiuk számára rendkívüli elismerés” – nyilatkozta Anouk Poelman, a Volvo Cars Switzerland elnöke.



A zsűri kiemelte, hogy bár a Volvo a kiállítási csarnok közepén kapott helyet, standja mégis jól ki tudta használni minőségi koncepcióit és lehetőségeit. A Volvo kiállítási területét átláthatósága és nyíltsága különböztette meg a versenytársakétól. A Creativity 2011 díjra a Volvo mellett a Smart és a BMW standját jelölték még.

 

 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy