www.autoalkatreszonline24.hu

Android App

Volvo hírek,
Fórum hozzászólások követése,
Hasznos információk,
Szerviz elérhetőségek,
Karitatív tevékenységekről információk

 

androidapp4

 

 

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

Volvo WiW Matrica

Volvo WiW matrica rendelése
>> itt lehetséges <<

A matricák a rendezvényeken viszont továbbra is ingyenesek :)


Tízezer új munkahelyet hoz létre a Volvo
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkMyspace bookmark

Tízezer új munkahely - Volvo WiWA nemrégiben egy kínai autógyártó által felvásárolt svéd vállalat nagyratörő terveket fogalmazott meg legfrissebb stratégiájában, hiszen 2020-ig meg kívánják duplázni az értékesítést, a cél eléréséhez pedig több ezer új alkalmazottra is szükség lesz, írja a Handelsblatt.

A svéd autógyártó, a Volvo jelentős növekedést vár a következő években, 2020-ig az idei 440 ezer darabról 800 ezer darabra kívánják növelni eladásaikat. Elsősorban a hatalmas kínai piacon kívánják értékesíteni autóikat, az összes újonnan értékesített Volvo mintegy negyede a kínai piacon találhat gazdára.

Ehhez a nagyratörő tervhez természetesen a jelenleginél több alkalmazottra is szükség lesz, a következő években ennek megfelelően 33-35 ezerre kívánják emelni a foglalkoztatottak számát. Az idei évben a Volvo közel 24 ezer alkalmazottat foglalkoztat, ebből 16 ezret Svédországban. Mivel az értékesítés növekedésének nagy része Kínából származik majd, az alkalmazotti létszám is az ázsiai országban bővülhet majd leginkább.

A Volvo vezetője, Stefan Jacoby szerint a Volvo legújabb üzeme már 2013-ban csatasorba állhat, a Chengduban épülő autógyárban évente 150 ezer jármű gördülhet majd le a futószalagokról, az alkalmazotti létszám pedig elérheti a 3000 főt.

 

 

Forrás: portfolio.hu