A XVII. Országos Volvo Találkozó támogatói, segítői

Tudjuk, hogy a támogatói listát olvasni olykor unalmas. De gondoljatok bele: nélkülük nem létezhetne a XVII. Országos Volvo Találkozó! Hogy picit jobban belelássatok, velük közösen írtunk hozzájuk néhány sort, hogy jobban megismerjétek őket. Nagyon köszönjük támogatásukat és munkájukat, amit a rendezvény sikere érdekében tettek!

IKEA Budaörs

Évek óta nyújt otthont a Budaörsi IKEA az Országos Volvo Találkozóknak. Biztosítja a rendezvény sikeres lebonyolításához szükséges infrastruktúrát, eszközöket és ajándékokkal is hozzájárul ahhoz, hogy a résztvevők valóban jól érezzék magukat. Tapasztalataink szerint a rendezvényre érkező, VOLVO márka iránt érdeklődő vendégek családostul érkeznek, s legtöbb esetben, míg a családfők a motorháztetők alatti mélységet bújják, addig anyukák és csemetéik az IKEA egyes osztályait térképezik fel. Mindemelett a rendezvény ideje alatt biztos, hogy mindenki talál kedvére való étkezési lehetőséget is. Mi, a Szervezők csak köszönetet tudunk mondani az IKEA-nak, s reméljük az idei Országos Volvo Találkozó is közös sikerként könyvelhető majd el!

DECATHLON Budaörs

Legújabb támogatója a XVII. Országos Volvo Találkozónak a DECATHLON Budaörs. Tudni kell róla, hogy bár szponzorként újnak mondható, azonban a cég maga már 37 éve áll vezető helyen Európában a sportszerek forgalmazása és gyártása területén. Idei megkeresésünkre nyitottan és pozitívan reagáltak: rendezvényünket sportprogramokkal, sportszerek használatba adásával teszik még színesebbé! Vezetésükkel lesz foci edzés, de kipróbálhatják a gyerekek a mini golfot és a "Turn Ball" is a vendégek rendelkezésére áll majd!

Udvari Automobil Kft.

Az Udvari Automobil Kft. több, mint 10 éve foglalkozik Volvo típusú személygépkocsik szervizelésével, javításával. Folyamatosan követi a műszaki változásokból adódó szerviz technológia követelményeit, újdonságait, így a cég munkatársainak szaktudása naprakésznek mondható. Az általános szervizelési feladatokon túl a következő szolgáltatásokkal állnak a hozzájuk fordulók rendelkezésére: gumiszerelés, centírozás, gumiabroncs kereskedés, klímajavítás, karosszériajavítás, fényezés. Kiegészítő szolgáltatási kínálatuk: biztosítási ügyintézés, cseregépkocsi, bérautó ügyintézés, autókozmetika, autómentés, kiegészítők bérbeadása. Köszönjük, hogy támogatják a XVII. Országos Volvo Találkozót!

Papp Tamás - automata váltó specialista

Papp Tamás már a mostani támogatói kapcsolatunk előttről is ismert volt Volvo tulajdonosi körben, hiszen nekünk, Szervezőknek is volvósok ajánlották. Speciális szakirányát illetően bár nem márkafüggő szolgáltatást nyújt, de Tamás már közel húszéves VOLVO tapasztalattal és számos VOLVO referenciával rendelkezik. Ha tehát kérdéseid vannak az automata váltóval kapcsolatban, vagy valami nincs rendben, esetleg egy helyszíni diagnosztikát szeretnél tőle, bátran keresd őt az Országos Volvo Találkozó helyszínén, mert kollégájával együtt készséggel áll minden hozzá forduló rendelkezésére! Ezúton is köszönjük támogatását!

LLumar Magyarország

Magyarországon a LLumar termékek és gyártójának képviseletét a Gál és Társa Kft. látja el, amely egy kétfős vállalkozásból egy 20 fős céggé és Dél-Kelet-Európa egyik piacvezető cégévé nőtte ki magát. Nagyon fontos érték számukra, hogy
magasan képzett munkatársakkal tudják ezt a nagy precizitást és szaktudást igénylő szolgáltatást ellátni, és azt is fontos kihangsúlyozni, hogy a cég igazgatósága az Európai Fólia Szövetségben is szerepet vállalt. A XVII. Országos Volvo
Találkozón készséggel állnak minden érdeklődő rendelezésére.

Charlotte's Web

Charlotte néven fut a volvowiw.hu oldalon, sokan ismeritek is a tulajdonosát. Nagyon szereti a Volvókat, a család piros 460-asa ugyan totálkáros lett, de a ma már 13 éves S80 ott van a családban, amire neki kifejezetten fáj a foga, mivel azt főleg a férje vezeti. Harmadik éve csinálja a volvowiw.hu oldalt, a kapcsolódó marketing szolgáltatásokat, hírlevelezést, a tagokkal való kapcsolattartást, a támogatók bevonását a rendezvényekbe. És bár a hivatása az online marketing számos területe, ez inkább egy szeretetteljes hóbort, amivel igyekszik hozzájárulni a magyarországi Volvo közösség építéséhez.

D and M Consulting

A www.volvowiw.hu tulajdonosa. Az utóbbi 3 Országos Volvo Találkozó fő szervezője és támogatója. A cég fő tevékenysége IT tanácsadás, s mivel a Charlotte's Web üzletág tulajdonosa is egyben, az online piac több ágával is foglalkozik. Vezetője Makay Kálmán, akit "Kispaci" vagy "Wildhorse" néven ismertek főleg, akit a találkozón bármikor kereshettek, beszélhettek vele. Egy szemüveges, farmeros fickót kell keresnetek, akinek egész nap be sem áll majd a szája.

A Filmnyomó

Sokan inkább úgy ismerik: Selmeczi Géza, de még többen úgy, hogy Gézabá. Tudni kell róla, hogy mind a szitanyomó mesterséget, mind pedig a Volvo fertőzöttséget Apukájától vette át. Ő egy olyan ritka és különleges szakember, akit még
mindig a minőségi munka és a manufaktúra szeretete hajt - ez pedig minden általa készített tárgyon meg is látszik. Pontosság - precizitás - hivatástudat! A Volvo találkozókon, ha kezedbe veszel egy matricát, egy rendszámtábla keretet,
egy emblémázott Volvo WiW pólót, a szitanyomott ajándékokat, azok bizony mind az ő keze munkáját dícsérik. Köszönjük neki, hogy velünk van, hogy évről-évre támogatja az Országos Volvo Találkozókat!


WRCViktor

Az Ő neve már fogalom mind a volvo4xx.hu, mind a veteranvolvo.hu, mind pedig a volvowiw.hu tagok között. "Wiktor Rally Service" elnevezésből alakult ki az a név, amit ma már a legtöbb volvós ismer: WRCViktor. Azonban míg régen a rally versenyzés volt a fő irány, mára ez már átalakult márkafüggetlen autószervizzé. A tíz évvel ezelőtti váltás óta magabiztosan alakult ki a mai szolgáltatási kör: karosszéria-, fékrendszer-, motor- és futóműjavítás, fényezés, biztosítási ügyintézés, forgalomba helyezés, alkatrész beszerzés, stb. De ami az egészre felteszi a koronát, hogy WRC Viktor 8 évvel ezelőtt megvette élete első Volvo 480 típusú autóját, azóta pedig beleszeretett a Volvo márkába és így szaktudása már fanatizmussal is párosul, mely garancia arra, hogy a hozzá forduló Volvo tulajdonosok jó kezekben hagyják féltett autójukat. Nem elhanyagolandó tény, hogy ma már mint gyűjtő, több Volvo büszke tulajdonosa is egyben. Köszönjük Viktornak, hogy évről-évre segít az Országos Volvo Találkozó megszervezésében és helyszíni lebonyolításában.


Nagy Zoltán

Ő Zoli855 - így tán még ismerősebben cseng a neve, de - többek között - Ő az, aki "Volvo Doktor"-ként válaszol a volvowiw.hu-n feltett kérdéseitekre, táv- vagy akár helyszíni segítséget nyújt. Zoli 1997-ben végzett közlekedésgépész technikusként, majd pár év maszek szerviz tapasztalat után 5 évig dolgozott egy igen híres Volvo szakszervizben, így a márkaismerete, technikai tudása megkérdőjelezhetetlen. Régi szerelme a Volvo, kedvencei a kocka hátsókerekes és a 850R típusok. Már több éve erősíti a volvowiw.hu csapatát, többször lehet vele találkozni találkozókon, kirándulásokon s az évvégi vacsorán is. 2009 óta saját szervizt működtet Diósdon, de a közeli jövőben egy nagyobb saját szervizben folytatja tevékenységét a megnövekedett ügyfélforgalomnak köszönhetően. Köszönjük, hogy jelen van a volvowiw.hu életében és minden hozzá forduló volvóst magas szintű minőségben, naprakész szakmai tudással tud kiszolgálni! Az Országos Volvo Találkozón is ott lesz, keressétek bátran!


Boncz Dániel

Boncz Dániel - a Volvo WiW csapat oszlopos tagja. Első márkaélménye egy vele egyidős 245 GLE D6 kombihoz kötődik, kb. ötévesen ült először benne, azóta tekinti magát VOLVO fertőzöttnek és fanatikusnak. A család első autója egy 244-es volt, utána gyors egymásutánban 2db 740-es. Egy kisebb szünet után 2007-óta ismét büszke és boldog VOLVO tulajdonos: egy gyönyörű S70-es fényesíti mindennapjait. Hivatásszerű PR-es, és hobbiszerű DJ. Alteregója DJ Serrano, aki vele együtt érkezik a találkozóra. Egyszer a Parlament Tükörtermében saját magát fogadta, megvitatták az élet nagy kérdéseit, majd távoztak. Már javában Volvo-logózza szeptember végén születendő gyermeke babakocsiját. A Volvo találkozók emblematikus ceremóniamestere, szervezője.

 

Sziget-Szer Kft.

Már 13 éve forgalmazzák a svéd ipar termékeit, többek között a hatalmas Sandvik szinte minden terméke megtalálható kínálatukban, akik időközben a válság miatt iparágukat átadták gyártóüzemeiknek, ezért a kéziszerszámok is a Bahco nevet viselik. Családi vállalkozásként a minőség és a megbízhatóság a védjegyük. Ügyfélkörükben a nagyvállalatoktól a magánszemélyig mindenki megtalálható. A kéziszerszámok mellett Sandvik Coromant fémforgácsoló szerszámok forgalmazása a másik fő profiljuk. Ha svéd autóhoz svéd szerszámra van bárkinek szüksége akkor várják az érdeklődőket szeretettel az Országos Volvo Találkozón is.

 

Six Depo

A volvowiw.hu közösségi oldalon Csabi6ai néven ismert a cég vezetője, de polgári nevén Szikszai Csaba, aki a mostani találkozóra jelképes és hasznos ajándékkal készült az első 150 látogatónak! A Six Deporól tudni kell, hogy már 4 éve vannak a reklám-ajándék és cégellátás piacán, s széles kínálattal rendelkező webáruházuk is üzemel, amit ajánlanak mindenkinek, aki irodaszert, reklám vagy ajándéktárgyat keresnek. Ezúton köszönjük, hogy gondoltak az Országos Volvo Találkozó résztvevőire!

 

Kiss Melinda - óvónő

Már harmadik ízben vállalta el az Országos Volvo Találkozó "Gyereksarok" vezetését, aminek mi is nagyon örülünk, mert végtelenül türelmes és kedves, tele van kreatív ötletekkel és minden korosztályt le tud ültetni az asztal mellé egy kis játszásra. Melinda már 11 éve óvónő, s elmondása szerint azért vállalta el a felkérést, mert mindig nagyon jól érezte magát a találkozókon a jól szervezettségnek és a jó hangulatnak köszönhetően!Az már látszik, hogy Melinda szereti magát új dolgokban kipróbálni, s akárhogy is nézzük egy szabadtéri autós rendezvény merőben más környezetet nyújt, mint egy biztonságosan kialakított óvodai épület. A találkozón keressétek bátran, a csemeték biztosan szeretni fogják!

Xidor

alias Fekete Veronika. Felkértük Őt az idei Országos Volvo Találkozó fotózására és örömmel elvállalta. Megígérte, hogy olyan képeket fog csinálni, ami minimum 2000 fős tömeget és PEPSI Sziget hangulatot fog majd sejtetni - szóval nyugodtan mehet majd a Sajtóközleményünkbe! Szaván fogjuk, de biztosak vagyunk benne, hogy ez a sokoldalú, mindig vidám Volvo fan, megint nagyon fog alkotni - mint mindig.