www.autoalkatreszonline24.hu

facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Legutolsó hozzászólások

Hamarosan megújul a VolvoWiW weboldala

Hamarosan elérhetővé válik a VolvoWiW új weboldala igazodva az olvasói igényekhez, valamint a könnyebb, átláthatóbb és hasznosabb tartalmak mentén történő működéshez.

 

 

Kiemelten foglalkozunk majd a különféle szolgáltatást nyújtó szervizekkel, amiket aztán a felhasználók külön is véleményezhetnek.

Fontos számunkra az is, hogy a Volvo tulajdonosok és az érdeklődők egy helyen tudják elérni azokat az infromációkat, amiket kedvenc márkájukkal kapcsolatban el szeretnének olvasni. Ennek okán lesznek saját magunk által publikált cikkek és tartalmak, de szívesen segítünk népszerűsíteni egyéb szakmai média tartalmait, akik a témához illeszkedve, hasznos tartalmakat készítenek.

Célunk, hogy minden márkatársat és érdeklődőt segítsünk híreinkkel, információinkkal, valamint a hazai, Volvo vonatkozású csoportoknak, közösségeknek, eseményeknek is nagyobb teret adjunk és támogassuk őket.

Szeretnénk a külvilág felé is egységesen megmutatni, hogy a Mi márkánk köré, önállóan felépült közösség mennyire sokszínű, összetartó és példamutató normák mentén működik.

Ha van ötleted, bármilyen kapcsolódó javaslatod, írj nekünk és amennyiben az beleilleszkedik a mi elképzeléseinkbe is, beépítjük az oldalba.