facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Volvo találkozó

 

12. Országos Volvo Találkozó

 

Szombaton (09.27.) sikeresen lezajlott a 12. Országos Volvo Találkozó. A találkozón több mint 150 Volvo volt, így az eddigi találkozók számadatai alapján újabb létszámrekord született, mely vélhetően betudható a jó időnek is.

 

A találkozó végét az Index Volvo fórumtagok egy része közös ebéddel zárt a megszokott vidám hangulatban.

 

Üröm az örömben, hogy a találkozón lett az a hír is bejelentve, hogy a VBT (Volvo Baráti Társaság) klub formálisan 90% eséllyel fel fog oszlani, a továbbiakban szó szerint baráti társaságként fog eseményeket szervezni.

 

Az eseményen készült képeket az alábbi linken lehet megtekinteni: fényképalbum.

 

Felhívás: Amennyiben Te is készítettél fényképeket és szeretnéd ha kikerülnének a "Galériába", akkor a fényképeket küldd el e-mail-ben a kispaci kukac kispaci.hu címre. Ha nagyon sok fényképről van szó, akkor tudok biztosítani FTP tárhelyet ahova fel tudod tölteni a képeket.

Amennyiben e-mailben küldenéd a képeket, akkor mindenképpen add meg, hogy milyen becenév/név alatt jelenjenek meg a képek.

 

 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy