főlaphírek2


Malackaraj - Bogrács kommandó

- Makay Kálmán
Fotók: Boncz Dániel 

A Malackaraj blog meghirdetett egy gyűjtési akciót a kolontári károsultak és a helyszínen dolgozók megsegítésére, melynek keretében száraz és tartós élemiszerek kértek adományozoktól. A gyűjtésre GSzilag kolléga hívta fel a figyelmet a Volvo WiW fórumon.

A karitatív akció különlegessége, hogy nem hivatalos szervezet kezdeményezte a gyűjtést, hanem magánkezdeményezésre történt: többek között egy régi Volvos ismerős - Péter Anna - által, így nem volt kérdés, hogy a gyűjtésben ne vegyünk részt. Az Ő személye révén nem volt kétség arról, hogy a gyűjtés jó cél érdekében történik és tényleg oda fog jutni ahol szükség van rá. A tagokat hírlevélben értesítettem arról, hogy gyűjtést történik és innentől elindult a Volvo WiW első karitatív gyűjtési akciója.......

A gyűjtés eredménye - melyben a Volvo WiW tagoknak is része van: 10 tonna élelmiszer!

Az adományokat szállítását Magyarország egyik legnagyobb szállítmányozó cége, a Qualitrans Cargo Kft. végezte.

Idézet a Malackarajról:

"Tegnap összeadták az olvasók, a kamion levitte. Egy mentésekben és a katasztrófa után helyreállításokban aktív vállalkozó magánterületére raktuk le a 130 adományozó közel 10 tonna adományát, amihez csak a Kolontáron váltásban dolgozó főzőcsapatok férhetnek hozzá, ebből fognak főzni a héten. A süteményeket, érzékeny árut, hústermékeket közvetlenül a ma még lent főző Vendel Zoliéknak adtuk át."

 

csoportkep

Kattins a képre további fényképekért

Az adományokból főzők és az azt elfogyasztó, helyszínen dolgozó erők és most már lakosok nevében ezúton köszönjük a tagok által hozott élelmiszereket és nem utolsó sorban a névtelen anyagi támogatást, melyből további élelmiszereket tudtunk venni!

 

 

 
Sikerre ítélt hatvanas

DSC_3621vAz egészen biztos, hogy az S60-as volt az utóbbi évek legjobban várt Volvója. A márkát szeretők, a tulajdonosok és a szakma is ezt az autót szemlélte úgy, mint a márka igazi új arcát. Pedig az autó ábrázata már évek óta létezik az XC60 képében.

Bővebben...
 
„Egy tonna élet” - az A-hus, a Vattenfall és a Volvo Cars közös projektje

onetonnelifeA klímaváltozás megállításának érdekében az üvegházhatású gázok kibocsátását jelentősen le kell csökkentenünk a jelenlegi, személyenkénti nagyjából hét tonna éves kibocsátási szintről egy tonnára. Egy különleges kísérlet világpremierjének lehetünk tanúi: egy házaspár kis gyermekekkel, hagyományos életkörülmények között próbál majd megfelelni az egytonnás kibocsátási határértéknek.

Bővebben...
 
Szállításra kész a Volvo C30 DRIVe Electric elektromos autó

elektromosc30Úgy néz ki, mint egy hagyományos Volvo C30-as, és pontosan ugyanolyan biztonságos, kényelmes és tágas. A különbség mindössze annyi, hogy ezt a modellt kizárólag villanymotor hajtja, így az autó egyáltalán nem szennyezi kipufogógázzal a levegőt, és akár 150 kilométeres távolság megtételére is képes egyetlen feltöltéssel. A Volvo C30 DRIVe Electric projektet óriási nemzetközi figyelem övezi. A Volvo Cars számos lehetséges tengerentúli ügyféltől kapott megkeresést, és az első értékesítési szerződést már alá is írták.

Bővebben...
 
A Volvo C30 DRIVe elindul a 2011-es WTCC bajnokságon

c30sportA túraautó-világbajnokságon Robert Dahlgren vezeti azt a C30 modellt, amellyel a Volvo Cars megnyerte a svéd túraautó-bajnokságot.  A Volvo Cars zöld utat adott a Polestar Racing csapatnak, amely 1996 óta a Volvo hivatalos motorsport partnere, így az istálló egy Volvóval vághat neki a 2011-es túraautó-világbajnokságnak (WTCC). A Polestar a 2011-es versenysorozat versenyein egy Volvo C30 DRIVe modellel fog indulni, amelynek pilótája Robert Dahlgren lesz.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 20