facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

főlaphírek2


A "Párizsi Autószalon" kiállításról jelentjük:

Stefan Jacoby az elektromos létben látja a VOLVO jövőjét

stefan_jacoby2010. szeptember 30-án, a Párizsi Autószalon sajtótájékoztatóján Stefan Jacoby, a VOLVO Cars elnök-vezérigazgatója azt állította, hogy a VOLVO jövője az elektromos autók gyártásában rejlik majd. 2011-ben már elindul a C30 DrivE Electric gyártási folyamata is.

Bővebben...
 
Ínyenceknek való vezetési tulajdonságok
Bemutatkoznak a teljesen új Volvo S60 és V60 modellek R-Design változatai, amelyek igazi sportautós érzést biztosítanak, a különleges futómű pedig gondoskodik arról, hogy a vezetési élmény se maradjon el a látvány ígéretétől.

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.  "A teljesen új S60 és V60 modellek az eddigi legsportosabb autóink. Az R-Design kiviteleket pedig még sportosabbá tettük, így tökéletes választást jelentenek az igazi ínyencek számára” – mondta Magnus Jonsson, a Volvo Cars termékfejlesztésért felelős elnökhelyettese.  

Bővebben...
 
Volvo S60 és V60 R-Design – még sportosabb és izgalmasabb

A teljesen új Volvo S60 és V60 modelleket tovább finomítva a Volvo Cars futómű-szakértői még egy lépéssel közelebb léptek a vezetés szerelmeseinek paradicsomához. Ennek eredményeként születtek meg a még sportosabb, dinamikusabb és izgalmasabb Volvo S60 és V60 R-Design változatok.

Bővebben...
 
Elindult a Volvo V60 gyártása

34695_1_5

Megkezdődött az új Volvo V60 sportkombi gyártása a torslandai üzemben. A V60 a vadonatúj S60 szedánnal együtt a Volvo eddigi legdinamikusabb modellje. A teljes gyártási kapacitás elérése után körülbelül 240 darab V60 fog legördülni a gyártósorról naponta.

Bővebben...
 
Új T3 és T4-es Volvo motorok

34513_1_5

A Volvo motorválasztéka a T3 és a T4, négyhengeres 1,6 literes benzinmotorokkal bővült, amelyek a legújabb közvetlen befecskendezéses technológiát alkalmazzák. 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 20