facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

főlaphírek2


Volvo történelem: Az Amazon...

volvo_100_1966_2d

1956-ban mutatták be a P120 kódnéven futó, Amazon fantázianevű kocsit, 60 lóerős motorral és –az akkor jellemző amerikai ihlettel szemben- olasz designnal. Egy egyedülálló karrier vette kezdetét a svéd gyár történetében...

Bővebben...
 
Volvo 2011: Továbbfejlesztett motorok és alacsonyabb fogyasztás
Az új Volvo S60-ban bemutatkozott öthengeres, kétliteres turbódízel, valamint a továbbfejlesztett hathengeres benzines motorok már a Volvo Cars több modelljében elérhetőek.
Bővebben...
 
A Volvo modellekben enyhülhetnek az allergia tünetei

Az asztmában vagy allergiában szenvedők számára nem sok biztonságos hely van a pollenszezonban. Egy Volvo modellel való közlekedés azonban megkönnyítheti az életüket.

Bővebben...
 
10 éves a Volvo balesetszimulációs laboratóriuma

6575_1_5

A Volvo Cars Torslandában működő Bizonságtechnikai Központjának balesetszimulációs laboratóriuma idén lesz 10 éves.

Bővebben...
 
Újdonság a láthatáron: Volvo C20

Volvo-C20-2013-001_headerphoto

- volvowiw.hu hírszerkesztő

A Ford Fiesta padlólemezére épülhet a hamarosan bemutatkozó új Volvo C20. Az új jövevény megtévesztésig hasonlít a C30-asra, ám attól mintegy 20cm-rel rövidebb lesz. Sajnos a hagyománynak számító öthengeres motorok közül egyik sem kerül bele az új minibe, de többek között a turbós 1.6-os erőforrás kapható lesz hozzá. A C20 valószínűleg csak 3 ajtós kivitelben készül majd, a többre vágyóknak az ötajtós C30 megjelenése jelenthet megoldást. A modell bemutatásának idejéről nincs pontos információnk.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 20