EMail Nyomtatás

Volvo WiW

Esemény 

Cím:
Évvégi, hagyományos közös vacsora
Dátum:
2010 12. 29. 18.30 h
Helyszín:
Zorbas Taverna - Budapest
Kategória:
Találkozó

Részletek

Minden évben összejövünk év végén egy közös vacsorára, hogy átbeszéljük kivel mi történt, illetve ha eddig nem volt rá lehetőség, akkor az új tagok élőben is láthassák egymást és tudjanak egy jót beszélgetni élőben.

Parkolás: Idén is ingyenessé teszi az Önkormányzat a két ünnep közti parkolást. Azonban ettől még adódhatnak a helyhiányból adódó nehézségek. Az étterem előtt található egy mélygarázs. Aki félti a paripáját a belvárosi parkolástól az leállhat a bekamerázott, őrzött mélygarázsba.

Speciális program:
- welcome drink,
- Volvo-s ajándékok sorsolása - képek itt
-  apró meglepetések

 

Helyszín

Térkép
Helyszín:
Zorbas Taverna   -   Honlap
Utca:
Podmaniczky utca 18.
Irányítószám:
1061
Város:
Budapest
Ország:
Ország: hu

Részletek

KedvcsinaloA város szívében, a Nyugati pályaudvartól 5 percre a Podmaniczky - Jókai u. sarkán található a Zorbas Taverna. 500 m2-es vendégtérrel,nemdohányzók részére fenntartott különteremmel.
A kerthelyiségek hangulatát idéző klimatizált helyiségekkel, igazi taverna hangulattal és barátságos személyzettel várjuk az idelátogató vendégeinket. Görög és mediterrán étel-specialitások teljes skáláját felvonultatva, változatos és sokrétű kínálattal tesszük felejthetetlenné a nálunk töltött idejét.
Hétvégenként élőzenés műsorokkal színesítjük programjainkat, ahol hastáncos és tűzdobáló teszi felejthetetlenné az itt töltött estét. Görög táncosaink segítségével a vállalkozó kedvű vendégeink elsajátíthatják a híres görög táncok egyszerűbb lépéseit. Az étterem 150 férőhelyes, 7 részre választva, így különtermet is tudunk biztosítani összejövetelekre, rendezvényekre.
Hozzászólások (1)Add Comment
charlotte
...
Írta: charlotte, 2010 December 05,
Akik eddig jelentkeztek:

gézabá
hgabi001 + 1 fő
papizee
wrcviktor + 1 fő
charlotte
kispaci
atyus + 1 fő
patu200
pumba + 1 fő
zoli855 + 1 fő
husom
s40_2t + 1 fő
dani_s70 + 1 fő
northface + 1 fő
Svajgera + 1fő
Piroska
copy14 + 1 fő
hajni

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy