XV. Országos Volvo Találkozó

Válaszod

Részt fogsz venni az eseményen?

XV. Országos Volvo Találkozó
Esemény információ
Kategória:
Helyszín:
Budaörs, IKEA Parkoló
Időpont:
Kezdés: : 2011. június 04. szombat, 09:00
Befejezés : 2011. június 04. szombat, 14:00
(UTC +01:00) Amsterdam, Berlin, Brüsszel, Koppenhága, Madrid, Párizs
Szabad férőhelyek száma:
Korlátlan férőhely
Eseménygazda:

Esemény részletei

XV. ORSZÁGOS VOLVO TALÁLKOZÓ

2011. JÚNIUS 4. - BUDAÖRSI IKEA PARKOLÓ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P R O G R A M O K

 

10:00                    AUTÓK ÉRKEZÉSE

Az érkező autókat csinos hostess lányok fogják várni, de ne hajtsatok be gyorsan a területre, mert kaptok tőlük egypár dolgot. Azokat kéretik megőrizni, tanulmányozni, kitölteni, megfejteni, kérésre felmutatni.

10:15 – 13:00     HI-FI VERSENY

Azt mondod, jól szól. Szakember lehet, hogy tudna még mit javítani rajta. Te másképp gondolod? Tedd próbára Hi-Fi cuccod tudását. Megmérik zárt ajtók mellett hány dB. A legjobbak, legütősebbek még díjat is kapnak. Még van időd felkészíteni az autós hangstúdiódat a Nagy Eseményre!

10:00 – 12:00     VOLVO-DOKTOR, HELYSZÍNI TANÁCSADÁS

A VolvoWiW hivatalos szaktanácsadója, Nagy Zoltán (alias Zoli855) áll az érdeklődők rendelkezésére a megadott időpontban. Hajdú Viktort (wrcviktor) kasztni témakörben lehet szakkérdésekkel megkeresni a VOLVO-Doktor sátornál. Kérdezzetek bátran! Ők felelnek!

11:00 – 12:00     KERÉKCSERE VERSENY

Rutinvizsgán még kérdezték. Most meg is kell tudni csinálni. Vajon neked menni fog? És mennyi idő alatt? És szabályosan? Lássuk!

11:00 – 12:00     FELNIKITARTÓ VERSENY

Mennyire vagy kitartó és erős? Fogtál már a kezedben felnit? És mennyi ideig bírod magad elé nyújtott kézzel kitartani? Persze díjazzuk a Találkozó Legerősebb Emberét!

13:00 – 13:15     TOMBOLA

A bejáratnál kap mindenki a hostess lányoktól Tombola szelvényt. Kéretik megtartani, vigyázni rá, mert lehet, hogy épp a Te számod lesz a nyerő.

14:00 – 14:30     DÍJÁTADÁS ÉS AZ ESEMÉNY ZÁRÁSA

Öreg vagy fiatal? Lepukkant vagy csillogó? Kopott vagy fényes? Messziről vagy közelről? Jóképű a tulaj vagy csinos-e a lába? Bizony sokféle, rendhagyó kategória lesz az idén. Az esélyegyenlőség jegyében tehát a legkopottabb Volvo is kaphat valami díjat. De a verseny kedvéért légyszi ne tedd tönkre az autód! A zsűri a közönség lesz!

 

FOLYAMATOS PROGRAMOK

VOLVO S60 SAFETY TESZT

Elütjük a bábút, büntetlenül. Vagy mégsem? Vajon tényleg megáll a VOLVO a beépített biztonsági rendszernek köszönhetően? Tapasztald meg Te is, helyszíni kollégánk segítségével!

AUTÓPIAC

El akarod adni az Volvód? Hozd ki a találkozóra, hátha még aznap meg is veszi valaki. Adunk szélvédőre rakható információs lapot, filcet. A többi rajtad múlik. Kizárólag magánszemélyeknek biztosítjuk ezt a lehetőséget!

BOLHAPIAC

Adnál? Vennél? Cserélnél? A helyszín adott, már csak egy kisasztal kell hozzá és a Volvóval kapcsolatos portékáid. Ami neked már nem kell, másnak még jól jöhet! A szabály itt is érvényes: kizárólag magánszemélyek részére biztosítjuk ezt a lehetőséget.

KÉZMŰVES GYEREKSAROK

Idén először egy kitűnő szaksegítségünk lesz a gyermekek foglalkoztatására. Melinda vigyáz majd a gyerkőcökre, amíg Ti nézelődtök. Lesz gyurmázás, rajzolás, festés, lufifújás, KRESZ feladatok megoldása, s még a végén egy saját maguk készített VOLVO birtokosai lehetnek. Hogy a gyerek, ne legyen akadály…

VOLVO-KVÍZ

Vajon mennyit tudsz a VOLVO márkáról? Majd most kiderül! Ne a sablonos válaszokkal készülj, ez most nem jön be. A kérdéssor már megvan és bizony széles ismeretekkel kell rendelkezned, ha hibátlanul akarod kitölteni. Azért egy kis segítség: valamennyi információ megtalálható a www.volvowiw.hu oldalon is.

KRESZ-TESZT

Ugye, milyen régen volt már? És azóta milyen sok szabály változott… Vajon ma átmennél a KRESZ-vizsgán? Próbáld ki!

Térkép

Térkép betöltése...

Üzenőfal

charlotte, 2011. május 23. hétfő, 11:05
charlotte
Minden program díjmentes, sem belépő, sem nevezési díj NINCS!
 
mitaa, 2011. május 22. vasárnap, 14:17
mitaa
HIFI verseny???

Akkor köthetem át az egészet megint.... ;)))

Azt hiszem ott leszek. Remélem.
 
Wildhorse, 2011. május 15. vasárnap, 20:42
Wildhorse
Wizi: lesz hifiverseny :)
 
wizi04, 2011. május 09. hétfő, 08:35
wizi04
Én mennék ha összejönne :)
Legyen hifiverseny is :) bár csak gyári szerkóm van de kiváncsi vok mire elég az a gyári kategóriába :)
 
Ridi, 2011. április 29. péntek, 10:18
Ridi
+1 szavazat hifiversenyre; ott leszek!!
 
sattila, 2011. április 29. péntek, 09:12
sattila
Jövünk.. :)
 
charlotte, 2011. április 21. csütörtök, 20:13
charlotte
A 11-e pont Pünkösd előtti szombat, ami egy szponzor helyszínnek sem felelt meg :( Mert az egy dolog, hogy év elején mi mit gondolunk el és megint más, hogy mi lesz a realitás. Meghirdetve pedig, mint alább írtam, csak a közeljövőben aláírt szerződés birtokában lesz - június 4-re.
 
Csabi6ai, 2011. április 21. csütörtök, 16:18
Csabi6ai
Basszus... Most jöttem rá, nemtok menni!!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!
Nem úgy volt eredetileg, hogy jún 11-én lesz?
 
charlotte, 2011. április 21. csütörtök, 07:56
charlotte
Mivel csak pontos információkat tartalmazó, és a szervező fél (azaz mi) és a szponzor helyszín közötti (IKEA) érvényes szerződés birtokában szervezünk találkozót (mint tavaly is), fontos megvárnunk a jogászuk által jóváhagyott és ellenjegyzett irat meglétét. Ezért hivatalos meghirdetés még egyáltalán nem is volt. Egy helyen van kirakva info az OVT-ről, az, ahol most éppen írunk. Amint kezemben lesz a hivatalos szerződés, megy az országos hirdetés, megy a hírlevél a tagok felé, valamint értesül róla valamennyi szalon, szakszervíz és a neten lévő volvós közösségek. Dunakeszit - a hozzánk forduló tagok igénye alapján - szerettük volna, de aztán a szponzor fél olyan elvárásokat támasztott velünk szemben (a kezdeti megegyezésekkel ellentétben), hogy úgy véltük a "járt utat a járatlanért ne add fel" - így a jó öreg Budaörsi IKEA lett a befutó. Ha tudsz segíteni a szervezésben, az jó lenne - ebben az esetben csatlakozz az találkozó azonos nevű csoportjához és a többit ott megbeszéljük :) köszi.
 
wrcviktor, 2011. április 20. szerda, 21:34
wrcviktor
Most mégiscsak budaörs és nem dunakeszi? Tulajdonképen mindegy a collektion nem lesz kész,de hausser mozgóképes :)