Új helyen találkoztak a Volvósok

 

alt

2009. november 7-én találkoztak újra a Volvo fanatikusok a Volvo Baráti Társaság (VBT – www.volvoklub.hu ) és a Magyar Drift Szövetség (MDSZ – www.drifter.hu ) közös szervezésében.

alt

Az éves összejövetelt a korábban megszokott budaörsi IKEA parkolója helyett új helyen, a Tököli reptér betonján rendezték meg. A barátságtalan novemberi idő ellenére közel 100 svédacél, és boldog tulajonosa látogatott ki.

alt

A programmal egy időben zajlott az MDSZ edzése is, a driftelés szünetében a bátor Volvo tulajdonosok kipróbálhatták autóikat a versenypályán. Reggeltől folyamatosan érkeztek a svéd csodák, a látogatók többek között egy kategóriagyőztes veterán Amazont, egy hosszított 740-es limuzint és egy S40-es versenyautót is megcsodálhattak.

alt

A szervezők szerint sikeres volt a rendezvény, a regisztráláskor kitöltött kérdőív eredményei alapján legközelebb ügyességi versennyel, alkatrész felismeréssel, tesztvezetéssel is bővülhet a találkozó. Az sem kizárt, hogy a jövő évi találkozó helyszínére rendőri felvezetéssel érkezhetnek a „Volverek”... egy szép tavaszi napon...

alt

A találkozóról hamarosan összefoglalóval jelentkezik a VolvoWiwTV.

A fotókért utólagos köszönet Czimbinek, valamint Sajtnak és Rikának (www.carsandgirls.hu)

 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy