A "Párizsi Autószalon" kiállításról jelentjük:

Stefan Jacoby az elektromos létben látja a VOLVO jövőjét

stefan_jacoby2010. szeptember 30-án, a Párizsi Autószalon sajtótájékoztatóján Stefan Jacoby, a VOLVO Cars elnök-vezérigazgatója azt állította, hogy a VOLVO jövője az elektromos autók gyártásában rejlik majd. 2011-ben már elindul a C30 DrivE Electric gyártási folyamata is.

 

A kiállításon bemutatták a nagyközönség számára a C30 mellett a sportos S60 R-designt és a V60 modellt is. Stefan Jacoby kiemelte, hogy a Volvo C30 DrivE Electric egy feltöltéssel akár 150 km távolságot is képes megtenni. A Volvo C30 DriveE Electric  tesztelése flotta-rendszerben Európában, Kínában és az Egyesült Államokban folyik majd.

Stefan Jacoby azt is kijelentette, hogy a Volvo Cars hibrid kínálata 2012-től kerül gyártásra, melynek fő tulajdonsága, hogy ötvözi az elektromos mód és a dízel előnyeit annak érdekében, hogy minél alacsonyabb legyen a CO2 kibocsátás, itt jegyezte meg, hogy az 50gramm CO2/km elérése a cél. A környezetvédelem és a biztonság együttes biztosítása olyan célja a VOLVO Cars-nak, amit nemcsak el akarnak, de el is fognak érni igen rövid időn belül.

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy