Legutolsó hozzászólások

Te is legyél Eseménygazda!

Hónapról-hónapra felbukkan hol kisebb, hol nagyobb esemény. Hol hivatalos, hol pedig kerti-party jellegű. Van, hogy 4 ember vesz részt rajta, van hogy 180 fő. S hidd el nem tart sokból eseményt létrehozni. Próbáld ki, ha van olyan esemény, ami szerinted a többieket is érdekelheti. Pl: egy kulturális rendezvény, egy mini találkozó, egy roncsderbi, egy gyorsulási verseny, stb. Ha szeretnéd még hírlevélbe is kiküldjük a majdnem 1000 tagunknak.

Hogyan kell eseményt létrehozni?

Igen egyszerűen:

  • A Volvo WiW Rendszerébe történő bejelentkezés után kattints rá a főmenüben az "Esemény" gombra, ekkor eljutsz a még aktuális események oldalára.
  • Az "Események tallózása" alatt lévő kék színű sor jobbszélső végén találsz egy gombot "Létrehozás" néven, arra kattints rá.
  • Kitöltöd az egyes mezőket (Megnevezés, Leírás, Kategória, Helyszín, Időpont, Típus, Férőhely, nyílt/publikus).
  • Rákattintasz az "Esemény létrehozása" gombra és már kész is.
  • Ezután célszerű még visszamenni szerkesztés módba, pl. képet is tudsz feltölteni az Esemény avatarjaként, vagy pontos koordinátákat is meg tudsz adni a könnyebb odajutás érdekében. Ha "nyílt" opciót választod, akkor a többiek is tovább ajánlhatják az eseményt saját Volvo WiW-es ismerőseinek - célszerű ezt választani, ha azt szeretnéd, hogy minél többen menjenek el az eseményre.
  • A létrehozott eseményekhez hozzá lehet szólni, külön üzenőfala van, a résztvevők e-mailben értesítést kapnak az ide került új bejegyzésekről.

 

 

A meghívottak jelezhetik a rendszerben, hogy Biztosan eljönnek-e, vagy Tuti nem jönnek el, vagy Talán eljönnek. Azonban a "Biztosan Eljön" kollégára azért szerintem kérdezz rá, mert ha nagy Facebook-os az illető, lehet hogy ezt a gomot a "Lájkolom" lehetőséggel azonosítja, de nem fog esetleg elmenni.

Tudsz később a meghívottaknak (résztvevőknek) kör e-mailt küldteni, ha bármi módosítás vagy kérés, jelzés lenne feléjük.

 

Próbáld ki, nézz körbe milyen esemény lehet a közeljövőben, amire a többi Volvo WiW-es tag is tudna csatlakozni.