Legutolsó hozzászólások

Volvo Selekt - A tökéletes használt Volvo

Volvo Selekt - volvowiwA globális koncepción alapuló, minőségi használt Volvo gépjárműveket kínáló Volvo Selekt 2010-ben jelent meg Európában. A Volvo filozófiája szellemében azonban a használt modelleknek is meg kell haladniuk a vállalat biztonsággal, teljesítménnyel és külsővel kapcsolatos elvárásait. A programban éppen ezért csak a maximum 5 éves, legfeljebb 150 ezer kilométert futott és rendszeresen vezetett szervizkönyvvel rendelkező Volvo modellek vehetnek részt.

Az előkészítési folyamat egy több mint 100 pontos tesztből, egy minden részletre kiterjedő külső-belső átvizsgálásból és tisztításból, valamint egy szoftveres ellenőrzésből áll. A járműveket a Volvo interaktív diagnosztikai rendszere (VIDA) segítségével tesztelik és ellenőrzik. A számítógép alapú eszközzel a szoftverfrissítés mellett lekérdezhető és igazolható a gépkocsi múltja, emellett visszaállíthatók az autó gyári beállításai is.

A Volvo Selekt programhoz egy teljes körű szolgáltatáscsomag is kapcsolódik. Valamennyi minőségi használt Volvo modellhez ugyanis egy egész Európára kiterjedő, kilométer-korlátozás nélküli, 12 hónapos garancia jár. Emellett pedig egy Selekt Volvo tulajdonosa számára a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Volvo Assistance is, amely több mint egy autómentő szolgáltatás, hiszen egy egyszerű defekttől kezdve a közlekedési balesetig minden eseményre kiterjed. A 30 napos, vagy 1500 km-es cseregarancia pedig a tökéletes választás maximális biztonságát és kényelmét biztosítja. A Volvo Selekt online keresőprogramja a hazai márkakereskedői hálózat valamennyi minőségi használtautója közül választja ki a legmegfelelőbb járművet ár, megtett kilométer és felszereltség szerint.

A Volvo Selekt használtautó programról részletek a www.volvocars.hu/volvoselekt weboldalon találhatók.