Legutolsó hozzászólások

Felhívás! Lehet, hogy Téged keresünk?

Sokan jeleztétek, hogy Pepita és a futóverseny már kezd megszokottá és monotonná válni a főoldal első cikkeként, így most írunk egy gyors felhívást Nektek, amire várjuk a kedves Volvo hobbisták jelentkezését!

1.) Önjelölt, kreatív tartalomszerkesztő(ke)t keresünk!

Igen, ez az első és legfontosabb közelményünk, mert szeretnénk naprakészen tartani az oldalt. Publikálni minél több Volvo-val kapcsolatos cikket. Írni az klubéletről, mert azért már vagyunk már több mint másfél ezren, és tudjuk hogy rengeteg dolog történik veletek nap mint nap, s jó lenne erről is kiemelten írni. A webszerkesztés otthonról végezhető, heti 1-2 óránál biztosan nem vesz több időt igénybe, a fizetség pedig maga az öröm, és némi vállveregetés évente pár alkalommal :) mert ez még mindig egy hobbi szerveződés, és a fanatikus hobbisták eddig is fizetség nélkül segítették az oldal működését, a találkozók szervezését! Szóval várjuk a jelentkezéseket és nagyon örülnénk, ha bővülne csapatunk jófej Sakker rajongókkal éppúgy mint klassz segítőkkel! Amit kérünk: tudj helyesírni, legyél képben Volvo házatáján, olvasó centrikus legyél, jól kommunikálj, ismerd az alapvető szövegszerkesztő tulajdonságait és merj újítani, és javasolni azért, hogy még jobb oldalunk legyen 2014-ben! Ide írj: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

2.)  Országos Volvo Találkozóra segítők jelentkezését várjuk!

Már szervezzük a soron következő Országos Volvo Találkozót, ahova ismét odavárunk 120-180 autót, de várjuk a segítők jelentkezését, valamint programjavaslatokat a továbbra is "belépőjegymentes" találkozó szellemében! Aki tud potenciális szponzort ajánlani, az vegye fel velünk a kapcsolatot központi elérhetőségeinken! Múlt évi szponzorainknak is ezúton köszönjük támogatásukat, mert minden felajánlás jól jön egy ilyen kedvtelésből fenntartott közösség rendezvényére, hiszen hivatalos márka támogató jelenleg nem áll mögöttünk, ellenben tudjuk hogy a Ti segítségetekkel, ahogy eddig is, idén is jó kis találkozót fogunk összehozni.