Legutolsó hozzászólások

Rendelhető: találkozós póló és rendszámtábla keret

Hamarosan jön a XXI. Országos Volvo Találkozó, s ahogy már megszokhattuk, "Gézabá" alias Selmeczi Géza (afilmnyomo.hu) filmnyomó mester ismét támogat minket különféle kézműves termékeivel, amiket minden résztvevő megkap majd. Például: találkozó matricák az ablaküveg belsejére, sorszámok, stb. Idén most két saját nyomású termékkel is jelentkezik majd, ami biztosan olyan becsben lesz tartva, mint a korábbi találkozókra készített ereklyéi. 

Idén a XXI. Országos Volvo Találkozóra készített, minimál stílusú férfi és női pólokkal, valamint a 90 éves VOLVO márkát ünnepelve nyomott rendszámtábla tartó kerettel készül. Aki szeretne rendelni belőlük, az közvetlenül nála tudja ezt megtenni az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címen.

 

 

 

Kicsoda "Gézabá"?

Olvasd el saját bemutatkozását, amit frissen írt most Nektek:

"Saci megkért, hogy írjak egy kis bemutatkozót Nektek. Meg is ígértem neki szépen, de most, hogy írnom kéne, lövésem sincs mit és hogyan írjak.

- Írjak arról, hogy már kilenc éve én csinálom az Országos Volvo Találkozók matricáját?
- Írjak arról, hogy már a harmadik Volvómat hajtom?
- Vagy arról, hogy kettőt sikerült totálkárosra törni és épségben kiszállni és ezért vettem újra Volvót?
- Írjam meg, hogy évekig szerkesztettem a Volvo WiW facebook oldalát?

Hát nem is tudom tudom miről és hogyan írjak… pedig megígértem…. Mondta Saci azt is, hogy írjak arról, ki is vagyok tulajdonképpen.
- Most írjam le, hogy már 22 éve dolgozom szitanyomóként a saját vállalkozásomban?
- Írjam meg, hogy vannak szép művészeti nyomataim, amikkel nyertem díjakat és volt már önálló kiállításom is?
- Esetleg írhatnék arról is, hogy többször terveztem és nyomtam Találkozós pólót. Sőt még szerviz címkét, munkaruhát és rendszámtáblakeretet is!

Hát nem is tudom miről és hogyan írjak… pedig megígértem…. Megvan!

- Arról fogok írni, hogy most is lesz Találkozós póló! Azt is megírom, hogy többen hiányoltátok, mert egy ideje nem készült ilyen. Szóval az előrendeléseket már most küldhetitek. Óhh igen! Készül majd női és férfi fazonú is!
- Aztán azt is jól megírom, hogy a Volvo idén 90 éves és ennek örömére készül egy rendszámtáblakeret, amit szintén meg tudtok rendelni. Aztán majd mindent az OVT-n át is vehettek készpénz fizetés ellenében.

A női fazon Gildan 4100v, a férfi póló Gildan 41v00, 185 grammos 100% pamut anyagú, rövid ujjú, V nyakú és Sapphire színű. A méretválaszték S-től 2XL-ig terjed. A nyomat pedig egy színű fehér lesz rajta. Ára: 1.500,-/db

A rendszámkeret pedig egy lágy polipropilén anyagú, úgynevezett alsó léces típus, két színnel nyomva. Ára: 1.000,-/2db"

 

Aki szeretne rendelni belőlük, az közvetlenül nálam tudja ezt megtenni az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címen.

Üdvözlettel:
Selmeczi Géza / afilmnyomo.hu