Legutolsó hozzászólások

XXII. Országos Volvo Találkozó

2018. június 9-én, 10:00 órától kerül megrendezésre a XXII. Országos Volvo Találkozó, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Idén a Volvo Fan Club Hungary csapattal közösen szervezzük ezt a népszerű és méltán kedvelt eseményt. Szeretnénk családiasabb, kötetlenebb formában vinni tovább a rendezvényt, így ha bármilyen ötlet, javaslat van, írjátok meg - szívesen vesszük!
A rendezvényt önkéntesek segítségével bonyolítjuk le, akiket jellemzően rikító sárga pólóban fogtok látni a helyszínen. Az ő munkájukat is nagyon köszönjük, nélkülük nem tudnánk az OVT-t lebonyoíltani.
A XXII. Országos Volvo Találkozó az alábbi cégek támogatásával jöhet létre, amit ezúton is köszönünk. Az ő hozzájárulásukkal tudunk biztosítani nektek ásványvizet, gyerekeknek kis foglalkozást, az érmeket, kupákat, a hűsölő sátrakat, padokat, asztalokat, a játékokat, az apró nyereményeket, a nyomdai anyagokat, s azt is, hogy minél több helyre eljusson a rendezvény híre.
- Auto Seres Kft. - autoseres.hu
- Selmeczi Géza - afilmnyomo.hu
- Nordic Store - nordicstore.hu
- LLumar Magyarország - llumar.hu
- mySec Kft. - mysec.hu
Részletek:
--------------------------------------------------------
A Lóerők Éjszakája ebben az évben is helyet ad a VolvoWiW-nek azaz a Volvo különítmény saját területet kap:
- ahol kedvünk szerint fel tudunk sorakozni,
- ahol tudunk egymással beszélgetni,
- ahol lesz alkatrész tanácsadás,
- ahol lesz autószépségverseny,
- ahol már negyedik ízben lesz Volvo gyorsulási lehetőség (jegyár már tartalmazza), s különdíjjal is készülnek a gyorsulós szekció vezetői
- ahol driftelhetnek is a bátrabbak,
- ahol lesz a klasszikus és közkedvelt felni kitartó verseny - ahol minden induló gyermek garantált ajándékot kap,
- ahol lesz Gyereksarok a megszokott kézműves sarokkal, játékokkal és csillámtetkóval,
- s új játékkal is készülünk ebben az évben.
Ebben az évben is lesznek sátrak, ahova be lehet ülni hűsölni, beszélgetni, valamint idén is minden kedves látogató vendégünk egy frissítőre, gyerekeknek is külön étekkel és itókával készülünk.
Belépődíj: 2.500,-Ft/ fő, amit készpénzben tudtok a kasszánál kiegyenlíteni. A belépődíj feljogosít az esti Lóerők Éjszakája eseményen való részvételre is (de csak egyszer tudsz vele bejönni a rendezvény területére - ha a helyszínt elhagyod, új jegyet kell vásárolnod). 10 éves kor alatt a belépés díjtalan!
(Fontosnak tartjuk leírni, hogy a fent jelzett belépődíj a drifted.hu, mint főszervező által kiszabott ár, mely a "Lóerők Éjszakája" program költségeit fedezi, mi a területet és az infrastruktúrát cserébe viszont használhatjuk, így az áramot, WC használatot, valamint a kötelezően felvonultatott egészségügyi és biztonsági személyzetet sem saját erőből kell finanszíroznunk. Az OVT kizárólag saját önkéntes munkából, és saját szponzori díjakból tud működni és nem a főbejáratnál lévő belépődíjakból.)
---------------------------------------------------------
 
A gyorsabb beléptetés érdekében kérünk minden kedves látogatót, hogy pontosan számolja ki a fizetendő összeget, ugyanis így nagyban elkerülhetjük a torlódást!
Az esemény már 9:30-kor nyitja kapuit (OVT hivatalos kezdés 10:00) és egészen 15:00-ig lehet a zártkörű rendezvényre érkezni. Ezt követően már csak a Lóerők éjszakájára meghirdetett jegyáron lehet a kapun bejutni.
A Volvo Találkozóra érkezők, a belépéskor megváltott jegyükkel az egész napos (éjfélig tartó) programon részt vehetnek. Kis sátrat, napfogót, pokrócot, piknik csomagot hozhattok nyugodtan, bár a helyszínen lesz büfé étkezési lehetőség. (Figyelem: grillezni, tüzet gyújtani szigorúan tilos!) Vizesblokkok is lesznek a helyszínen, azonban ivóvízről gondoskodni kell.
HELYSZÍN:
Megközelítés (Tököli reptér –rendezvény kapu):

Gyalogosan: Budapestről a Boráros térről 10 percenként induló csepeli HÉV-vel a végállomásig, majd a 690-es menetrend szerint közlekedő autóbusszal a Diófasor utcáig. Innen egy tíz perces sétával érhetjük el a II. Rákóczi Ferenc út legelején (nagykanyar) található tököli reptér rendezvénykapuját.

Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelek-Csepel leágazásnál kell letérni Halásztelek irányában ahol a II. Rákóczi Ferenc út legelején (nagykanyar) található a tököli reptér rendezvénykapuja.
GPS: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc út 1, Magyarország / GPS: N 47*21’07,17″ – E 18*58’50,59″
 
-------------------------------------------------------------
A program Házirendjét itt lehet megtekinteni:
https://cloudfs.mysec.hu/index.php/s/XJmyZ0dGiXf6ZLi#pdfviewer
 
-------------------------------------------------------------
A program még bővül, illetve változhat
 
Mindenkit szeretettel várunk a Találkozón, mi már nagyon készülünk!