Legutolsó hozzászólások

Volvo tulajdonosok törvénye

 

  1. A Volvos Ember mindíg és csakazértis megáll a stoptáblánál. Kivéve ha a stoptábla értemetlen az adott helyen és a mindkét irányban jól belátható kereszteződésben éppen senki sem közeledik.

  2. A Volvos Ember nem üvölt és káromkodik az ablakon kifelé.

  3. A Volvos Ember megáll a zebránál. Kivéve amikor nincs értelme a megállásnak, mert a gyalogos láthatóan nem az átkeléssel van elfoglalva.
    Vigyázat: A gyalogosk elég nagy része képes 200 méteren keresztül az arcodba bámulni, majd akkor lelépni eléd, amikor már csak nagy fékezéssel lehet megállni...

  4. A Volvos Ember nem közlekedik lefűrészelt kipufogóval

  5. A Volvos Ember nem tolakszik pofátlanul kivéve, ha csak ez az EGYETLEN módja a továbbjutásnak - köszönettel a Szabálykönyvnélküli offosoknak. Vigyázat: amikor be tudnál sorolni a másik sávba, mert aki elé beférnél, az k**** nagy követési távolságot tart, előfordulhat hogy amikor meglátja az indexedet, akkor egybôl gyorsít és nem akar beengedni. Na ilyenkor a tolerancia kérdése felmerülhet. 

  6. A Volvos Ember beengedi a másik Volvos Sorstársat a sorba. Kivéve ha a másik Volvos viselkedésébôl látszik hogy:
    a, kölcsönkapta az autót és tulajdonképpen egy normálatlan merdzsós vagy audista,
    b, fogalomzavarban szenved és véletlenül ült Volvoba,
    c, láthatóan egy prosztó állat, aki nem tudni miért vett Volvot.

  7. A Volvos Ember nem száguldozik hülyegyerek módjára a 30-as övezetben. Kivéve ha a 30-as övezet kijelölése eszetlen módon történt és nyilvánvaló hogy a 2x2 sávos, 30-ra korlátozott úton senkit sem zavar ha mondjuk 50-nel vagy 70-nel haladok.

 

Általános viselkedési szabályok: 

  • A Civilizált Volvos nem szór ki szemetet (semmit) az autójából
  • A Civilizált Volvos nem jár füstöt okádó autóval (kivéve dízelesek :))
  • A Civilizált Volvos autópályán nem tol, nem villog, ha nem muszáj
  • A Civilizált Volvos bekapcsolt biztonsági övvel jár, gyerekülést vagy ülésmagasítót használ. A kocsijában ezt mindenkitôl megköveteli

 

A fenti szabályokat Fargo és 8. Törpe állította össze. 

 

 

Fargo további fórumos megjegyzése a fenteikhez:

Sajna egyre több ilyen ember fordul elő Volvoban is. Lore mesélt itt egy 850-bôl pisztolyt lóbáló maffiózókról, de láttunk már talin is félrészegen, félmeztelenül 242-essel duhajkodó prosztót. Szomorú.