facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Így készült...

Új rovatunkban a VOLVOWiW-hez kötődő tevékenységeket kívánjuk bemutatni, hogy lássátok mennyi munka idő, kraeativitás és nagyfokú önzetlenség kell ahhoz, hogy időről-időre megújulva, mindig többet adva, fenn tudjuk tartani a közösségünk mozgatórugóját, a VOLVO szeretet alapjain nyugvó közösség megtartását!...A rendszámtábla keret emblémázása

34601_103500853038420_103496816372157_24735_3037104_nElső részünkben "Gézabá" nicken ismert Selmeczi Géza műhelyébe látogattunk el, ahol éppen a Volvo közösségi rendszámtábla keretek emblémázása folyik.

- Tudod, egy ideje már foglalkoztatott a gondolat, hogy kellene valami, ami különbséget tesz autós-és-autós között - fogad „Gézabá”. - Valami, amiről felismered, hogy ő bizony valamelyik Volvo közösség tagja, nem csak úgy egyszerűen volvós. Ezért is "ugrottam" rá, amikor a 4xx-esek bedobták a Fórumon a keret ötletét. No meg aztán miért is fizetnénk többet valamiért, ha házon belül olcsón is meg lehet csinálni? Persze a kihívások is csábítóak és rendszámkeretre még nem nyomtam soha. Itt az alkalom! Egyrészről próbára teszem magam, másrészről a Csapat hasznos tagja is lehetek egy kicsit. De gyertek csak és nézzetek körül itt a "gyárban"! - invitál minket beljebb a házigazda.

 

Bővebben...