Legutolsó hozzászólások

Rekordszámú részvétel a XXIII. Országos Volvo Találkozón

Immáron 23. alkalommal került megrendezésre az Országos Volvo Találkozó a Lóerők Éjszakája programsorozat keretében a Tököli Reptéren. A rekkenő hőség ellenére több mint 260 autó és 400 vendég tisztelte meg a rendezvényt jelenlétével, melyet a hazai volvo közösségek összetartó erejének is köszönhetnek a szervezők.

A VolvoWiW csapatát idén a Volvo Fan Club Hungary közösség önkéntes csapata is segítette, azonban rajtuk kívül voltak, akik közösség függetlenül felajánlották támogatásukat annak érdekében, hogy egy klassz rendezvényt sikerüljön kivitelezni. A jövőt persze a szervezők sem látják, de az már biztos, hogy a rajongók támogatása nélkül nem tudott volna ekkorát fejlődni az Országos Volvo Találkozó sem nagyságában, sem pedig tartalmában és értékeiben.

Bővebben...
 
XXII. Országos Volvo Találkozó

2018. június 9-én, 10:00 órától kerül megrendezésre a XXII. Országos Volvo Találkozó, ahova minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Idén a Volvo Fan Club Hungary csapattal közösen szervezzük ezt a népszerű és méltán kedvelt eseményt. Szeretnénk családiasabb, kötetlenebb formában vinni tovább a rendezvényt, így ha bármilyen ötlet, javaslat van, írjátok meg - szívesen vesszük!
A rendezvényt önkéntesek segítségével bonyolítjuk le, akiket jellemzően rikító sárga pólóban fogtok látni a helyszínen. Az ő munkájukat is nagyon köszönjük, nélkülük nem tudnánk az OVT-t lebonyoíltani.
A XXII. Országos Volvo Találkozó az alábbi cégek támogatásával jöhet létre, amit ezúton is köszönünk. Az ő hozzájárulásukkal tudunk biztosítani nektek ásványvizet, gyerekeknek kis foglalkozást, az érmeket, kupákat, a hűsölő sátrakat, padokat, asztalokat, a játékokat, az apró nyereményeket, a nyomdai anyagokat, s azt is, hogy minél több helyre eljusson a rendezvény híre.
- Auto Seres Kft. - autoseres.hu
- Selmeczi Géza - afilmnyomo.hu
- Nordic Store - nordicstore.hu
- LLumar Magyarország - llumar.hu
- mySec Kft. - mysec.hu
Részletek:
Bővebben...
 
Az új Volvo XC40 magabiztos szabadidőjárművel gazdagítja a városi életet

A prémium autókat gyártó Volvo Cars az új Volvo XC40 bemutatásával idén ősszel új mércét állít a biztonság és a felhasználói élmény terén a kisméretű szabadidőjárművek osztályában.

Az XC40-est úgy tervezték meg, hogy választ adjon a modern nagyvárosi életben felmerülő kihívásokra; hogy pihentetőbbé, élvezetesebbé tegye a mindennapi ingázást azokkal a díjnyertes biztonsági, kapcsolódási és infotainment technológiákkal, amelyek eredetileg a Volvo új 90-es és 60-as modellsorozataiban mutatkoztak be, és mostantól ebben a méretosztályban is elérhetők.

 


 

„Az XC40 a Volvo első modellje ebben a gyorsan fejlődő piaci szegmensben, és mint ilyen, egyértelműen arra született, hogy napjaink zsúfolt, gyors tempójú nagyvárosi közegeiben boldoguljon. A Volvo biztonság terén elért, hagyományos elsőségére építve az új XC40 a létező legmagasabb biztonsági színvonalat nyújtja, könnyen kezelhető kezelőfelülettel és praktikus kapcsolódási szolgáltatásokkal egyetemben.” – mondta Håkan Samuelsson elnök-vezérigazgató.

Az új XC40 az első olyan Volvo, amely a vállalat új kompakt moduláris platformjára (Compact Modular Architecture, CMA) épül. Fedélzetén számos olyan, úttörő technológiával találkozhatunk, amelyek eredetileg a Volvo nagyobb, méretezhető padlólemezére (Scalable Product Architecture, SPA) épülő 90-es és 60-as sorozatokban mutatkoztak be.

A Volvo által nyújtott biztonsági szolgáltatások és ügyfélélmény hátterében az Élet körforgása (Circle of Life) filozófia áll: ennek lényege a színvonal és a technológiák folyamatos fejlesztése az ügyfelektől kapott visszajelzések és a valós életből nyert adatok alapján.

Az XC40 olyan biztonsági és vezetőtámogató funkciókat kínál, mint a Volvo félautonóm rendszere, a legújabb generációs City Safety, az útelhagyást megakadályozó biztonsági rendszer, az automatikus fékvezérléssel kombinált kitolatást segítő rendszer, vagy a 360 fokos kamera, ami segíti a manőverezést a szűk helyeken. Ezek a rendszerek és számos egyéb műszaki megoldás teszi az új XC40-est a kisméretű prémium szabadidőjárművek kategóriájának egyik leggazdagabban felszerelt képviselőjévé.

„A modern nagyvárosi élet összetett feladatok elé állítja nem csak az autóvezetőket, de a gyalogosokat, kerékpárosokat és a közlekedés egyéb résztvevőit is. Az új XC40 a vezető kognitív terhelését hivatott mérsékelni. A Volvo biztonsági és vezetőtámogató rendszerei aktívan azonosítják és semlegesítik a potenciálisan veszélyes helyzeteket, és ezzel pihentetőbbé, egyszersmind élvezetesebbé teszik a nagyvárosi vezetést.” – mondta Malin Ekholm, a Volvo Cars biztonsági központjának alelnöke.

Minden egyes új Volvo modell fejlesztésekor a létező legfejlettebb biztonsági és vezetőtámogató rendszerek jelentik a kiindulási alapot. Az XC40 ugyanakkor ezek mellett a nagyon testvérei által kínál, kiemelkedő színvonalú biztonsági és infotainment funkciókból is profitálnak.

„Magabiztos, könnyen kezelhető, praktikus és kényelmes felhasználói élményt kínálunk a mindennapokban, amely a Volvo piacvezető biztonsági kompetenciájára, valós tapasztalatokra és kutatásokra épül. Az XC40 azon generáció autója, akik teljes körű kapcsolódási szolgáltatásokat várnak el. Az összes kijelzőt és képernyőt úgy optimalizáltuk, hogy azokat biztonságosan, könnyen és hatékonyan lehessen kezelni, hozzájárulva az aktív városi vezetés élményéhez.” – mondta Ödgärd Andersson, a Volvo Cars járműszoftver- és elektronikai fejlesztésekért felelős alelnöke.

 
Zlatan Ibrahimović, a svéd futball-legenda a Volvónál járt látogatóban

Zlatan Ibrahimović, a svéd futball-legenda a Volvónál járt látogatóban

Zlatan Ibrahimović, a svéd futballklasszis, a Volvo Cars látogatóközpontjában vendégeskedett. Ő a legelőkelőbb vendégek egyike, akik eddig ellátogattak a Göteborg Torsland városrészében található Volvo gyáregységhez.

 

Bővebben...
 
A kétszínű dög, aki mégis elvarázsol - Volvo V60 Polestar
Írta: Sziklavári Tamás   

Erről az autóról már szinte mindent tudnunk, hiszen már néhány éve kapható a V60 jelenlegi változata. Ami az igazi újdonság az a 2.0 biturbos, kompresszoros, 4 hengeres motor. Ezért ez az írás inkább élménybeszámoló lesz, mint teszt.

Vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor úgy érzi, hogy most van a karácsony és a szülinapja egy azon pillanatban. Volvo-t szerető ember életében ez az, amikor először beleül egy Polestarba. Egyszerre érzek valami megfogalmazhatatlan bizsergést és félelmet. Mint a kisgyerek, aki a szülinapjára kap egy kiskutyát, de elsőre nem mer hozzányúlni, hiszen a kutya haraphat is és az bizony fáj. Aztán legyőztem a „félelmem” - elindultam és áthúztam a váltót a Polestar mezőbe. Basszus mi ez a hang, mi ez a közvetlen gázreakció, ez a durrogás. Ráz a hideg és Vitray Tamás szavai jutottak eszembe, amikor Egerszegi Krisztina a medencében leúszta a világot: „Ilyen nincs, de mégis van!”. De azt már a vezetéssel töltött évek alatt megtanultam: egy ilyen autóval először ismerkedni kell és utána szabad csak kipróbálni valójában mit is tud.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 9