Legutolsó hozzászólások

Megérkezett az új Volvo S90 és V90
Írta: Somorjai Attila   

Egy borús, párás péntek reggel embertelen dugóban araszoltam a Volvo Galéria felé, az S90/V90 bemutatójára. Közben próbáltam átállítani az agyamat az előző délután vezetett nagykorú Defender világáról a civilizált autókra. És megfogadtam, hogy sem a bemutatón, sem a cikkben nem feszegetem a kétliter-négyhenger témát. Szóval felkészítettem kis lelkemet az esztétikai élmények habzsolására. Hát, a végére jóllaktam.

 

Volvo S90/V90 bemutató

Bővebben...
 
Az új Volvo S90 máris díjat nyert

A Volvo Cars prémium szedánja, az S90 a vezető autóipari formatervezőkből álló nemzetközi zsűri döntése alapján elnyerte a 2015. év legszebb formatervű szériamodellje (Production Car Design of the Year 2015) díjat.

 

Volvo S90

A Car Design News című szakkiadvány szervezésében kiadott díj a legnagyobb jelentőségű elismerés az autóipari formatervezés világában. A zsűri tizennyolc - a világ minden pontjáról érkezett- élvonalbeli autós formatervezőből áll, akik olyan márkák arculatáért felelnek, mint a Bentley, Daimler, McLaren vagy Ferrari.

Bővebben...
 
A divatos és sokoldalú V90

A régen várt vadonatúj Volvo V90 a mai napon mutatkozott be Stockholmban. A divatos és sokoldalú V90 a prémium autógyártó kínálatának csúcsát megtestesítő 90-es modellcsalád legújabb tagja, a díjnyertes XC90 szabadidőjármű és a közelmúltban bemutatott S90 prémium szedán mellett.

A Volvo Cars megkérdőjelezhetetlen tapasztalattal rendelkezik a kombik építése terén. A Volvo Duett bevezetésével, több mint 60 évvel ezelőtt útjára indult hagyományokra építve az új V90 új mércét állít a prémium kombi kategóriában az esztétikum, az anyaghasználat és a kidolgozás terén, miközben maradéktalanul teljesíti a valódi kombikkal szemben támasztott hagyományos, praktikus elvárásokat.

Volvo V90

 

Bővebben...
 
Szóval: VOLVO XC90 - Az új...
Írta: Somorjai Attila   

Saci jóvoltából kipróbálhattam végre az új Volvo XC90-et. Személyiségfejlesztő nap volt, az biztos. :)

Megérkeztünk Zsámbékra a Driving Campbe a Volvo Autó Hungária meghívására - szép idő, napsütés (40 fok), bár ehhez képest túlöltözött hostessek. ;) Vittem fényképezőgépet, tartalék elemekkel. Na, mi maradt otthon? - igen, az SD kártya (hülye informatikus). De telefonnal csináltam pár képet, meg Saci is csinált párat, ezeket láthatjátok is.

Volvo XC90

Ezután meghallgattuk a hivatalos PR anyagot: röviden, tömören, de érdekesen összefoglalták az újdonságokat. Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok oda a "videójáték" autókért, de hát erre megy a világ, meg azért ezek jó dolgok, meg Volvo, meg minden... Legyünk is túl gyorsan a fikázáson: videójáték, automata váltó, 2 literes turbómotorok - szóval minden egyben, amitől óvakodnék. Viszont baromi szépek! Nyilván biztonságosak is, ezerféle aktív és passzív biztonsági megoldás, katalógusokban, neten megtaláljátok, meg hamarosan Saci is ír majd róla valami vérbeli sajtósat.

Bővebben...
 
A vadonatúj Volvo XC90 világpremierje

Hónapok óta tartó találgatások érnek véget, amikor a Volvo Cars ma, 2014. augusztus 27-én leleplezi a vadonatúj XC90 modellt, teljesítve azon ígéretét, hogy olyan, látványában szembetűnő, prémium minőségű, hétüléses sport-szabadidőautót mutat be, amely világviszonylatban is kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel, új hajtáslánc-technológiákkal, valamint az erő, az üzemanyag hatékonyság és a mindent felülmúlóan kidolgozott utastér páratlan kombinációjával rendelkezik.

 

A 11 milliárd dolláros beruházási program részét képező, három év munkájával megvalósított új XC90 a Volvo történetének új fejezetét nyitja meg. Az autó magán hordozza a jövőbeli formatervezési irányvonal jegyeit, új technológiák széles skáláját egyesíti, és az SPA variálható padlólemez technológia alkalmazásával készül.

„A történelmünk során ez a nap a legfontosabbak között szerepel. Nemcsak egy autót bocsátunk útjára, hanem magát a márkanevet is újraindítjuk. Ez a nap a vállalatunk új korszakát nyitja meg. Az XC90 az elkövetkező években megjelenő izgalmas autók portfoliója előtt kövezi ki az utat.” – mondta Håkan Samuelsson, a Volvo Car Group elnök-vezérigazgatója.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 9