Legutolsó hozzászólások

Megújul a VolvoWiW Webshop

VolvoWiW WebshopÖrömmel tájékoztatunk minden kedves olvasót, hogy a VolvoWiW Webshopja hamarosan megújul. Nemcsak technikailag lesz modern, könnyen kezelhető és az oldalhoz illeszkedő, de a webshop felelőse is nagyon készül már, hogy mind tartalmilag, mind pedig az árképzés tekintetében a kedvetekben járjon. A hagyományos matricák és rendszámtáblakereten túl számos új manufakturális termék elérhető lesz majd, mint ahogy a ruházati kínálat is bejön majd a képbe. Ha van ötletetek, milyen termékek, termékcsoportok legyenek kaphatók az új webáruházban, jelezzétek felénk központi elérhetőségeinken.

 
A vadonatúj XC90: Az IntelliSafe újítások

A vadonatúj XC90: Az IntelliSafe újítások könnyűvé és biztonságossá teszik a körülményes parkolást és szűk manőverezést
• Automatikus parkolás merőlegesen és párhuzamosan is
• A vezető felülnézeti képet kap az autóról

A modern autóvásárlók okos funkcionalitások iránti elvárásait követve a vadonatúj XC90 számos innovatív megoldást vonultat fel a fokozott ügyességet igénylő parkolási helyzetek és a szűk helyen történő manőverezések megkönnyítésére.

IntelliSafe - Volvo XC90

Az IntelliSafe támogató technológiák magukba foglalják a Park Assist Pilot megoldást, amely mostantól már merőleges parkolásnál, valamint párhuzamos parkolóhelyre történő beállás és kiállás esetén is rendelkezik az automatikus tolatás funkcióval. Az XC90 a nagyméretű központi képernyőn felülnézetből jeleníti meg az autó környezetének 360°-os madártávlatú képét.
„Számos kutatóintézeti tanulmány tárta fel, hogy a megkérdezett autóvezetők kétharmada kellemetlennek találja a szűk parkolási helyzeteket. A kiterjesztett Park Assist Pilot és a madártávlat funkció adottságai kellemesebben, precízebben és biztonságosabban kezelhetővé teszik ezeket az egyébként igencsak stresszes helyzeteket.” – mondja Dr. Peter Mertens, a Volvo Cars kutatási és fejlesztési részlegének alelnöke.
A továbbfejlesztett Park Assist Pilot mind a párhuzamos, mind pedig a merőleges parkolással megbirkózik, átvéve a kormánykerék működtetését, így a vezetőnek csak a sebességváltó kezelése és a sebesség szabályozása marad. 

Tovább...
 
Felhívás! Lehet, hogy Téged keresünk?

Sokan jeleztétek, hogy Pepita és a futóverseny már kezd megszokottá és monotonná válni a főoldal első cikkeként, így most írunk egy gyors felhívást Nektek, amire várjuk a kedves Volvo hobbisták jelentkezését!

1.) Önjelölt, kreatív tartalomszerkesztő(ke)t keresünk!

Igen, ez az első és legfontosabb közelményünk, mert szeretnénk naprakészen tartani az oldalt. Publikálni minél több Volvo-val kapcsolatos cikket. Írni az klubéletről, mert azért már vagyunk már több mint másfél ezren, és tudjuk hogy rengeteg dolog történik veletek nap mint nap, s jó lenne erről is kiemelten írni. A webszerkesztés otthonról végezhető, heti 1-2 óránál biztosan nem vesz több időt igénybe, a fizetség pedig maga az öröm, és némi vállveregetés évente pár alkalommal :) mert ez még mindig egy hobbi szerveződés, és a fanatikus hobbisták eddig is fizetség nélkül segítették az oldal működését, a találkozók szervezését! Szóval várjuk a jelentkezéseket és nagyon örülnénk, ha bővülne csapatunk jófej Sakker rajongókkal éppúgy mint klassz segítőkkel! Amit kérünk: tudj helyesírni, legyél képben Volvo házatáján, olvasó centrikus legyél, jól kommunikálj, ismerd az alapvető szövegszerkesztő tulajdonságait és merj újítani, és javasolni azért, hogy még jobb oldalunk legyen 2014-ben! Ide írj: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

2.)  Országos Volvo Találkozóra segítők jelentkezését várjuk!

Már szervezzük a soron következő Országos Volvo Találkozót, ahova ismét odavárunk 120-180 autót, de várjuk a segítők jelentkezését, valamint programjavaslatokat a továbbra is "belépőjegymentes" találkozó szellemében! Aki tud potenciális szponzort ajánlani, az vegye fel velünk a kapcsolatot központi elérhetőségeinken! Múlt évi szponzorainknak is ezúton köszönjük támogatásukat, mert minden felajánlás jól jön egy ilyen kedvtelésből fenntartott közösség rendezvényére, hiszen hivatalos márka támogató jelenleg nem áll mögöttünk, ellenben tudjuk hogy a Ti segítségetekkel, ahogy eddig is, idén is jó kis találkozót fogunk összehozni. 

 
Szurkoljunk együtt a futócsapatnak!

"Kedves Mindenki! 

NIKE félmaraton Az idei Nike félmaraton futóversenyen a VOLVO közösség is képviselteti magát egy trióval, a 3 főből álló váltócsapat szeptember 8-án, vasárnap reggel 9 órakor áll rajthoz, Budapest, Városligetnél az Olof Pálme sétányon a Palme Ház előtt. 

Gyertek szurkolni a csapatnak!

A futóútvonalat itt láthatjátok: 

Olof Palme sétány - Hősök tere - Andrássy út - József Attila utca - Széchenyi István tér (MTA előtt) - Széchenyi Lánchíd - Clark Ádám tér - Fő utca - Jégverem utca - Bem rakpart - Halász utcai lehajtó (dél felé) - Budai alsó rakpart - Petőfi híd déli felhajtó - Műegyetem rakpart - Gellért tér - Szabadság híd - Fővám tér (a Corvinus Egyetem előtt) - Pesti alsó rakpart - FORDÍTÓ (a Dráva utcai felhajtó előtt) - Pesti alsó rakpart - Szent István parki felhajtó - Újpesti rakpart - Jászai Mari tér - Balassi Bálint utca - Balaton utca - Honvéd utca - Alkotmány utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Nyugati téri felüljáró - Váci út - Ferdinánd híd alatt - Lehel út - Dózsa György út - Hősök tere - Olof Palme sétány 

Az útvonalon bárhol jól esik a biztatás, gyertek minél többen és fotózni, videózni is szabad :) 

A verseny után hatalmas közös ebédelésen beszélhetjük ki a verseny eseményeit. 

Az ebéd előtti találkozó a befutónál 11 órakor lesz. 

Remélem találkozunk!

 

Pepita"

 

Köszönet még Gézabának, aki a versenyzők pólóit biztosította és örülünk, hogy mi is támogatói lehetünk ennek a klassz sportprogramnak és saját Volvo WiW csapattal képviseltethetjük magunkat!

A csapatnak pedig külön köszönet, hogy nekivágnak a 2013-as NIKE Budapest Félmaratonnak!

 

A hivatalos oldal itt érhető el >>>

 
Volvo Car Group bemutatja a Külső védelmi légzsák-rendszert

 

volvolegzsakA Volvo Cars vitathatatlanul a világ piacvezetője autóbiztonság terén. Ma a vállalat bemutat egy újabb világpremiert: a Külső járművédelmi rendszert. A bejelentés egy évvel azután történt, hogy a világ első Gyalogosvédelmi rendszerét bemutatták a vadonatúj Volvo V40-ben.

A Külső járművédelmi rendszer az autó tetejébe épített kis tartályból áll, ami tartalmazza az összehajtogatott légzsákot. Egy elkerülhetetlen ütközés következtében – függetlenül attól, hogy hogy egy másik autóval, vagy útszéli tárggyal találkozunk -, a tartály egy szempillantás alatt kinyílik, és a légzsák körbeveszi az autót. A Külső járművédelmi rendszer biztosítja, hogy a kár és személyi sérülés a lehető legkisebb legyen.

Volvo Cars régóta vezető szerepet tölt be az autó-biztonsági kutatások és innováció terén, számos fejlesztése világelső. Ezzel az új, forradalmi Külső Járművédelmi megoldással a Volvo Cars ezt az örökséget a következő szintre emelte.

"Évek óta azon gondolkodunk, hogy lehetne autóinkban a biztonságot növelni. A különböző légzsákok központi szerepet töltenek be a védelemben." mondta Thomas Broberg, a Volvo Cars vezető biztonsági szakértője. "Ez az új biztonsági megoldás tökéletes példája a Volvo az ügyfeleket a központba helyező „Önnek terveztük” filozófiájának. Ahelyett, hogy a légzsákok csak egy-egy területet védenének, inkább feltettük magunknak a kérdést: Miért ne fedjük be az egész autót egy teljes légzsákkal?”

Ebben a pillanatban a jármű Külső Védelmi Rendszer tesztelési fázisban van, de a Volvo Cars jelenleg vizsgálja, hogyan lehet felszerelni a rendszerrel jövőben a Volvókat.

 

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 9