Legutolsó hozzászólások

Te is legyél Eseménygazda!

Hónapról-hónapra felbukkan hol kisebb, hol nagyobb esemény. Hol hivatalos, hol pedig kerti-party jellegű. Van, hogy 4 ember vesz részt rajta, van hogy 180 fő. S hidd el nem tart sokból eseményt létrehozni. Próbáld ki, ha van olyan esemény, ami szerinted a többieket is érdekelheti. Pl: egy kulturális rendezvény, egy mini találkozó, egy roncsderbi, egy gyorsulási verseny, stb. Ha szeretnéd még hírlevélbe is kiküldjük a majdnem 1000 tagunknak.

Hogyan kell eseményt létrehozni?

Igen egyszerűen:

  • A Volvo WiW Rendszerébe történő bejelentkezés után kattints rá a főmenüben az "Esemény" gombra, ekkor eljutsz a még aktuális események oldalára.
  • Az "Események tallózása" alatt lévő kék színű sor jobbszélső végén találsz egy gombot "Létrehozás" néven, arra kattints rá.
  • Kitöltöd az egyes mezőket (Megnevezés, Leírás, Kategória, Helyszín, Időpont, Típus, Férőhely, nyílt/publikus).
  • Rákattintasz az "Esemény létrehozása" gombra és már kész is.
  • Ezután célszerű még visszamenni szerkesztés módba, pl. képet is tudsz feltölteni az Esemény avatarjaként, vagy pontos koordinátákat is meg tudsz adni a könnyebb odajutás érdekében. Ha "nyílt" opciót választod, akkor a többiek is tovább ajánlhatják az eseményt saját Volvo WiW-es ismerőseinek - célszerű ezt választani, ha azt szeretnéd, hogy minél többen menjenek el az eseményre.
  • A létrehozott eseményekhez hozzá lehet szólni, külön üzenőfala van, a résztvevők e-mailben értesítést kapnak az ide került új bejegyzésekről.

 

Tovább....
 
VOLVO Hibrid buszát teszteli a BKV

Volvo hibrid buszokat tesztel a BKV

Alacsonypadlós, hibrid Volvo-buszt tesztel a BKV a 8-as busz vonalán augusztus 4. és augusztus 10. között. Az egyik tesztelő sofőr szerint a buszt könnyebb vezetni, mint egy személyautót, de azért megszokást igényel az újfajta hajtásmód.

Tovább...
 
XV. VOLVO Találkozó képei

XV. Országos Volvo Találkozó - Volvo WiWA XV. Országos VOLVO Találkozó képei a több mint 130 résztvevő segítségével felkerült a VOLVO WiW felhasználói képgalériájába. Hivatalos képek is készültek, erről kevesebben tudtok, íme a link, ahol további fényképeket is nézhettek a nyári találkozóról:

 

XV. OVT hivatalos képei

 
Webshop - Hamarosan!

Webshop - HamarosanHamarosan elindul egy olyan webáruház, ahol VOLVO-val, VOLVO WiW-vel kapcsolatos technikai eszközöket, pólókat, ajándéktárgyakat, autóápolási cikkeket lehet majd vásárolni. Ha bármilyen ötleted van a webáruház kínálatát illetően, kérjük, hogy írj nekünk. Eddig is a Ti igényeitek alapján készült a Volvo WiW weboldal, a továbbiakban is megtartjuk ezt a jó szokásunkat.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 9