Legutolsó hozzászólások

Rendelhető: találkozós póló és rendszámtábla keret

Hamarosan jön a XXI. Országos Volvo Találkozó, s ahogy már megszokhattuk, "Gézabá" alias Selmeczi Géza (afilmnyomo.hu) filmnyomó mester ismét támogat minket különféle kézműves termékeivel, amiket minden résztvevő megkap majd. Például: találkozó matricák az ablaküveg belsejére, sorszámok, stb. Idén most két saját nyomású termékkel is jelentkezik majd, ami biztosan olyan becsben lesz tartva, mint a korábbi találkozókra készített ereklyéi. 

Idén a XXI. Országos Volvo Találkozóra készített, minimál stílusú férfi és női pólokkal, valamint a 90 éves VOLVO márkát ünnepelve nyomott rendszámtábla tartó kerettel készül. Aki szeretne rendelni belőlük, az közvetlenül nála tudja ezt megtenni az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.  e-mail címen.

 

 

 

Bővebben...
 
Volvo V90 Cross Country - luxus a terepen

A Volvo Cars az új V90 Cross Country modellel megmutatja személyiségének kalandkedvelő oldalát. A prémium autókat gyártó Volvo Cars a mai napon leleplezte a rég várt V90 Cross Country-t, amellyel teljessé vált a 90-es modellszéria.

 

 

 

Bővebben...
 
Ügyfélközpontú DriveMe Projekt Göteborgban

A prémium autókat gyártó Volvo Cars hivatalosan is útjára bocsátotta a világ legambiciózusabb, legfejlettebb nyilvános autonóm mobilitási kísérletét, a Drive Me projektet. Ma reggel legyártották az első olyan autonóm gépkocsit, amely részt vesz a göteborgi Drive Me projektben.

Bővebben...
 
Köszönet a XX. Országos Volvo Találkozóért

A XX. Országos Volvo Találkozó idén ismét a Lóerők Éjszakája programegyüttes keretében került megrendezésre, Tökölön. A 160 autó és több mint 300 vendég az ötórás program keretében több programba is bekapcsolódhattak, mint például kerékcsere verseny, gyorsulás, felnikitartó verseny, kvízek, tesztek, tombola. A csapat régi jóbarátja, Leslie McKlasky a falusi pajta bulik hangulatát varázsolta a háttérbe egyszemélyes country zenéjének köszönhetően. Ezzel a rövid összefoglalóval szeretnénk megköszönni azt, hogy a Találkozó idén is megvalósulhatott.

 

Bővebben...
 
XX. Országos Volvo Találkozó

Sok szeretettel várunk a XX. Országos Volvo Találkozóra 2016. június 11-én (szombaton) 9:00 - 14:00 óra között a Tököli Reptérre.

XX. Országos Volvo Találkozó

A Lóerők Éjszakája programegyüttes, ebben az évben is helyet ad a Volvo WiW-nek azaz a Volvo különítmény saját területet kap:

- ahol, a már megszokott módon fel tudunk típusonként sorakozni,
- ahol tudunk egymással beszélgetni,
- ahol természetesen lesz szerviz tanácsadás
- ahol DJ Serrano megint készül majd nekünk egy remekbeszabott zenei blokkal.
- ahol lesz autószépségverseny szavazással egybekötve,
- ahol már második ízben lesz Volvo gyorsulási lehetőség (jegyár már tartalmazza),
- ahol driftelhetnek is a bátrabbak,
- ahol régi barátunk Leslie McKlasky country zenéket tol nekünk a háttérben,
- ahol lesz a klasszikus és közkedvelt felni kitartó verseny,
- újdonságként kerékcsere verseny is lesz, valamint
- az elmaradhatatlan KRESZ-teszt és
- Volvo-Kvíz is.

Ebben az évben is lesznek sátrak, ahova be lehet ülni hűsölni, beszélgetni.

Belépődíj: 2.000,-Ft/fő. A belépő díj feljogosít az esti Lóerők Éjszakája eseményen való részvételre is (de csak egyszer tudsz vele bejönni a rendezvény területére - ha a helyszínt elhagyod, új jegyet kell vásárolnod). 

További infórmáció a Lóerők Éjszakájáról: https://www.facebook.com/events/1646182582307622/

A gyorsabb beléptetés érdekében kérünk minden kedves látogatót, hogy pontosan számolja ki a fizetendő összeget, ugyanis így nagyban elkerülhetjük a torlódást!

Az esemény már 9:00-kor nyitja kapuit (OVT hivatalos kezdés 10:00) és egészen 15:00-ig lehet a zártkörű rendezvényre érkezni. Ezt követően már csak a Lóerők éjszakájára meghirdetett jegyáron lehet a kapun bejutni.

A Volvo Találkozóra érkezők, a belépéskor megváltott jegyükkel az egész napos (éjfélig tartó) programon részt vehetnek. Kis sátrat, napfogót, pokrócot, piknik csomagot hozhattok nyugodtan, bár a helyszínen lesz büfé étkezési lehetőség. (Figyelem: grillezni, tüzet gyújtani szigorúan tilos!) Vizesblokkok is lesznek a helyszínen, azonban ivóvízről gondoskodni kell. 


HELYSZÍN:
Megközelítés (Tököli reptér –rendezvény kapu):

Gyalogosan: Budapestről a Boráros térről 10 percenként induló csepeli HÉV-vel a végállomásig, majd a 690-es menetrend szerint közlekedő autóbusszal a Diófasor utcáig. Innen egy tíz perces sétával érhetjük el a II. Rákóczi Ferenc út legelején (nagykanyar) található tököli reptér rendezvénykapuját.

Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelek-Csepel leágazásnál kell letérni Halásztelek irányában ahol a II. Rákóczi Ferenc út legelején (nagykanyar) található a tököli reptér rendezvénykapuja. 
GPS: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc út 1, Magyarország / GPS: N 47*21’07,17″ – E 18*58’50,59″

-------------------------------------------------------------

A program még bővül, illetve változhat.
Mindenkit szeretettel várunk a Találkozón, mi már nagyon készülünk!

Facebookon itt találod a XX. Országos Volvo Találkozót: https://www.facebook.com/events/213012642409260/

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 9