Legutolsó hozzászólások

VolvoWiW

Volvo WiW-ről röviden


A Volvo WiW alapja Makay Kálmán által biztosított honlapról indult. Idővel bizonyítottá vált, hogy 2008-ban nincs egyetlen olyan közösség, vagy hivatalos klub mely összefogná a hazai Volvo-s tulajdonosokat, így fejlődésre van szükség és további fejlesztéseket hajtott végre a rendszeren és így lett közösségi oldal a Volvo WiW.

Maga a közösségi rendszer hivatalosan 2009. januárjában indult, amikortól kezdve is lehetőség volt regisztrálni a honlapra, önállóan indíthatott mindenki fórumokat, létrehozhatott saját albumot és lehetőség volt ismeretségi hálózat felállítására -iWiW, Facebook mintájára-, Volvo tulajdonosok, vagy rajongók számára. A rendszer üzemeltetését egy informatikai konzulens cég (D&M Consulting) vállalta fel, azonban a Volvo WiW mindig is egy ingyenes rendszer lesz, ez tény inkább a szolgáltatás minőségét emeli.


 

Mérföldkövek a VolvoWiW életében

 

 • 2008. augusztus Alap honlap indulása. Ekkor még csak cikkek és az Index Volvo topik tagjainak közös fényképei vannak a honlapon
 • 2008. december közösségi rendszer fejlesztése, béta tesztje. A csapat ekkor 2 tagból áll: Makay Kálmán, Pintér Zoltán
 • 2009. január Közösségi rendszer hivatalos indulása
 • 2009. feburár A pozitív visszajelzések alapján VOLVOWIW.HU domain beregisztrálása - immáron ez a hivatalos elérhetősége a közösségi rendszernek
 • 2009. május A rendszer új és jelentősen gyorsabb szerverre költözik
 • 2009. június A Volvo WiW szerver kiköltözik a BIX szerverközpontba
 • 2009. augusztus Boncz Dániel (Dani_S70) csatlakozik a csapathoz
 • 2009. szeptember Lehetőség van videó feltöltésre, belinkelésre, élő csetelére; kisebb design fejlesztés
 • 2009. október A hírszekció elindulása: az oldalon a Volvo rajongók elsőkézből értesülhetnek Volvo-val kapcsolatos hazai és nemzetközi hírekről, VolvoWiW tesztekről
 • 2010. április A fórummotor elindulása, 2010. május 1-től fokozatosan átköltözik az Indexes Volvo topik legtöbb felhasználója
 • 2010. június 5 XIV. Országos Volvo Találkozó a Volvo WiW szervezésével
 • 2010. szeptember A közösségi részben a tagok maguk is tudnak eseményeket létrehozni, szervezni és meghívni arra tagokat

Jövő:  Főoldal általakítása, Volvo hírportál létrehozása, nemzetközi terjeszkedés (volvowiw.com)

VolvoWiW csapat

Makay Kálmán - Wildhorse/Kispaci

Makay Kálmán - Wildhorse/Kispaci   -   tulajdonos, üzemeltető

'79-es születésű, informatikában ténykedő, örökmozgó vagyok. Van 2 gyerkőc meg egy asszonyka (meg 2 db macska).
Napi munkám és egyben kedvenc témaköröm a közösségi oldalak fejlesztése, cloud computing és az informatikai biztonságtechnika, de minden olyan téma leköt, amiben ügyködhetek, szervezkedhetek.

2002-ben vettem első autómat ami egy Volvo 460-as volt. Sok gond és öröm után 3 év használat után totálkárosra tört. A következő - és egyben jelenlegi- egy Volvo S80, amelynek 2005 óta boldog tulaja vagyok.

Pintér Zoltán - Pizo

Pintér Zoltán - Pizo   -   Fejlesztés, tartalomszerkesztés

Én nem írom, hogy hány éves vagyok, mert azt mindig aktualizálni kellene
(amúgy 36). :-)

Megfordultam már telekommunikációs, informatikai területeken, jelenleg műszerész vagyok.
Van 1 feleségem, 1 kutyám, és 1 Volvom. (3 szoba, 4 kerék, 0 gyerek)

2005-ben vettük az autót, majd pár hónapra rá néhány teljesen ismeretlen (a fórumon megismert) Volvo-ssal kirándultunk Erdélyben, lényegében azóta tart a Volvo-s "pezsgés".

Fotózni, kirándulni szeretek.

Boncz Dániel - Dani_S70

Boncz Dániel - Dani_S70   -   hír- és tartalomszerkesztő

1981-ben születtem a rák jegyében, munkám kisebb-nagyobb megszakításokkal a média és a szórakoztatóipar körül forog; hol elegem van belőle, hol kibírom egy ideig :) 
Gyermek, hitel, még nincsen, Párom van: Viki. Háziállat jelenleg nincs a családi perifériában. De! Van egy kevert kutyu Vikiéknél meg egy gyönyörűséges vizsla az apjáéknál... Visszafogottan izgő-mozgó vagyok, szabadidőmben gitározom, vagy bluest/jazzt/rockot hallgatok. Pár éve zenéket kevergetek hobbiból. A Facebookon és a Twitteren nem boldogítom a kíváncsi barátaimat :) 

 
VOLVO: első élményem egy velem egyidős 245 GLE D6 kombihoz kötődik, kb. ötévesen ültem először benne, azóta tekintem magam VOLVO fertőzöttnek és fanatikusnak. A család első autója egy 244-es volt, utána gyors egymásutánban 2db 740-es. Egy kisebb szünet után 2007-óta ismét büszke és boldog VOLVO tulajdonos vagyok: egy gyönyörű S70-es áll a garázsomban.
Remélem jó hosszú ideig.

 
Tekintélyes és egyre bővülő VOLVO prospektus és kisautó gyűjteményem van, szívesen írkálok a típusok és a márka történetéről blogomban, a http://volvoforlife.blog.hu -n, és főleg itt, a WiWen...

 

Makay-Dévai Sarolta Ágnes

Makay-Dévai Sarolta Ágnes   -   Rendezvényszervezés, PR

35 éves, budapesti lakos vagyok, két gyermek édesanyja. 

Ami a lényeg: weboldalkészítéssel, online marketinggel foglalkozom főállásban a saját cégünkben.
Ami történelem: 1991-ben találkoztam először egy VOLVO 740-nel, gyönyörű ezüst színű volt, bőrülésekkel, kékes színű elektromos ablakokkal, puha rugózás, szuperjól beépített hi-fi  - na ez az autó nem az enyém volt, hanem egy kedves ismerősé, de már akkor is nagyon tetszett - mármint az autó.
Ami fontos: 460 után most S80 Az Autó a családban, felbuzdulva mindezen tavaly nekem is lett jogsim, így néha vezetem is a mi kicsikénket :)
Ami még jól jöhet: 10 éves weboldalszerkesztői és fejlesztői tapasztalattal és egyéb, a VolvoWiW közösséget előbbre vivő gyakorlati tapasztalattal rendelkezem és mindent megteszek, hogy segítsem ezt a remek társaságot, még jobban továbbadjam a márka szeretetét, összehozzam egymással az ismeretlen ismerősöket.