facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Show ArchiveEMailNyomtatás

Zorbas Taverna

Térkép
Utca:
Podmaniczky utca 18.
Irányítószám:
1061
Város:
Budapest
Ország:
Ország: hu

Részletek

KedvcsinaloA város szívében, a Nyugati pályaudvartól 5 percre a Podmaniczky - Jókai u. sarkán található a Zorbas Taverna. 500 m2-es vendégtérrel,nemdohányzók részére fenntartott különteremmel.
A kerthelyiségek hangulatát idéző klimatizált helyiségekkel, igazi taverna hangulattal és barátságos személyzettel várjuk az idelátogató vendégeinket. Görög és mediterrán étel-specialitások teljes skáláját felvonultatva, változatos és sokrétű kínálattal tesszük felejthetetlenné a nálunk töltött idejét.
Hétvégenként élőzenés műsorokkal színesítjük programjainkat, ahol hastáncos és tűzdobáló teszi felejthetetlenné az itt töltött estét. Görög táncosaink segítségével a vállalkozó kedvű vendégeink elsajátíthatják a híres görög táncok egyszerűbb lépéseit. Az étterem 150 férőhelyes, 7 részre választva, így különtermet is tudunk biztosítani összejövetelekre, rendezvényekre.
  
 
Dátum Esemény Helyszín Város Típus
Jelenleg nincs tervezett esemény