facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Volvo gyár épülhet Pekingben

A kínai Zhejiang Geely Holdings évi 300 ezer Volvo gépkocsi kibocsátására képes gyárat létesít Pekingben...

volvochinaflag

A Zhejiang Geely a hongkongi tőzsdén jegyzett Geely Automobile anyavállalata májusig tervezi lezárni a Volvo megvásárlását a Ford autógyártól mintegy 2 milliárd dollárért - derül ki a Geely által a hatóságoknak benyújtott és a Reuters hírügynökség által megismert dokumentumból.

Az üzem kapacitása csaknem duplájára emelné a Geely saját márkájú gyártási kapacitását, ami 2009-ben 321.900 autót tett ki, 45 százalékkal többet mint 2008-ban. A Volvo eladásáról a szerződést előreláthatólag a jövő hónapban írják alá.

A Geely külön vállalatot létesít a Volvo megvásárlására 8 milliárd jüan (1,17 milliárd dollár) alaptőkével. A Volvo felvásárlása a legnagyobb üzlet, amit a kínai autógyárak a tavalyi autóipari recesszió idején bajba jutott cégek felvásárlásával nyélbe ütöttek. A megállapodás értelmében a Geely az akvizíciót követően fenntartja a Volvo márkát és a gyártást is Svédországban, beleértve a Volvo központját, termelőüzemeit és fejlesztő központját.

profitline.hu

 

 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy