facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Volvo Air Motion

koncepcio_joKépzeljen el egy Forma 1-es versenyautóknál is könnyebb járművet... Izgalmas száguldás a kanyonokban, akár 3 baráttal együtt... Mindezt egyetlen csepp benzin felhasználása nélkül... Most képzelje el, hogy ezek az álmok megvalósulnak egyetlen járműben. A Los Angeles-i Autókiállításon mutatkozik be a Volvo Air Motion méretarányos makettje, amelyet a Design Challenge versenyre is beneveztek.A 450 kg tömegű Volvo Air Motion koncepció gyönyörű skandináv formatervvel valósítja meg ezt az álmot. Alakja kagylóhéjra emlékeztet, a külseje pedig ultrakönnyű szénszálas műanyagból készült.

 

A jármű filozófiája a minimális tömeg, az egyszerűség és a maximális vezetési élmény. A modell a nagy tömegű belsőégésű motort felváltó erős, de egyszerű sűrített levegős motornak köszönhetően a hagyományos autókhoz képest több ezerrel kevesebb alkatrészből áll. Az erőforrások terhelés alatt nem melegszenek fel, hanem lehűlnek, így nincs szükség nehéz hűtőrendszerekre. A futómű, a belső és a felfüggesztés tervezésénél alkalmazott integrált megközelítésmód szintén hozzájárult az alacsony tömeghez. A középre felszerelt levegőtartály a levegő-töltőállomásokon tölthető. A levegőben 300 méter magasan működő légturbinák a szél erejét hasznosítják, elektromos árammá alakítják, amelyet a nagynyomású levegő előkészítésére használnak.A Volvo a biztonság és a környezetvédelem elkötelezettjeként most a vezetés megszállottait veszi célba: a Volvo Air Motion a skandináv design letisztultságát és szépségét jeleníti meg, és bűntudattól mentes vezetési élményt biztosít. Ez az életöröm új megtestesítője: a Volvo Air Motion Canyon Carver.Tények a Los Angeles-i Autókiállításon bemutatkozó Volvo Air Motion modellrőlEgy 1:4 méretarányú modellt mutatnak be a Los Angeles-i Autókiállítás déli és nyugati pavilonját összekötő csarnok bemutató területén. A modell november 17 és 28 között valamennyi sajtó- és közönségnapon látható lesz.

A VMCC központ

A Volvo Air Motion modellt az 1986-ban megnyílt Volvo Monitoring and Concept Center (VMCC) munkatársai fejlesztették ki. A VMCC a kaliforniai Camarillo városában található. A VMCC Air Motion csapat tagjai: Chris Benjamin, Dean Bakker, Steve Goodrich, Bjorn Wessman, Doug Frasher, Dean Shaw és Lóczi Géza.

A Design Challenge verseny

koncepcio2_joA Design Challenge verseny már hetedik éve egy kiválasztott téma alapján zajlik, amelyre a főbb dél-kaliforniai tervezőstúdiókat hívják meg. Idén először német és japán stúdiók is részt vesznek a versenyen, amely így nemzetközivé válik. A sokak által várt eseményen a stúdiók megmutathatják kreativitásukat és új autótervezési ötleteiket.

Az idei téma a társadalom ösztönzése a természeti erőforrások felhasználásának minimalizálására. A cél egy olyan hatékony, könnyű (legfeljebb 450 kg tömegű), négyszemélyes jármű tervezése, amely egyszerre kényelmes és biztonságos, ugyanakkor kielégítő vezetési élményt nyújt anélkül, hogy a fogyasztók számára fontos stílus terén kompromisszumot kellene kötni.

Hozzászólások (1)Add Comment
0
...
Írta: Velox, 2010 December 07,
Nagyon komoly ez a Volvo.

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy