facebook

Volvo WiW póló rendelés

Volvo WiW emblémás, hímzett pólók rendelhetők női és férfi fazonban, S-XXL méretekben, sötétkék és világoskék színekben.

  • Női fazon: 3.200,-Ft
  • Férfi fazon: 3.400,-Ft

Az ár tartalmazza a postaköltséget és az ÁFA-t is.

Volvo WiW - Pólórendelés

 

Darabszámot, méretet, fazon megjelölést (női/férfi), választott színt, teljes neved, elérhetőségeidet, postázási címed a gezaba@volvowiw.hu e-mail címre küldd!

 

Elkezdődik a C30 Electric gyártása

Volvo C30 ElectricA modell fejlesztési fázisának befejeztével Volvo Car Corporation megkezdi a Volvo C30 Electric gyártását, így nyár végén az első autókat már kiszállítják a lízing ügyfeleknek, elsősorban vállalatoknak, hatóságoknak és kormányzati szerveknek.

A Volvo C30 Electric értékesítése több európai országban – köztük Svédországban, Belgiumban, Hollandiában és Norvégiában – kezdődik (Magyarországon egyelőre nem rendelhető a modell). 2010 ősze óta egy 50 autót számláló flotta tesztelése zajlott főként a Volvo Car Corporation körein belül. A Volvo C30 Electric meghatározó szereplője volt az „Egy tonna élet” projektnek is, melynek célja a gyakorlatban bemutatni, hogy miként folytathat egy család környezettudatos életmódot. 2012 végéig körülbelül 250 autó gyártását tervezi a vállalat, de a piaci kereslet függvényében ennél több autó gyártása is lehetséges.

 A Volvo C30 Electric a hagyományos összeszerelő-soron készül a ghenti üzemben, majd az autót Göteborgba szállítják, ahol beszerelik a motort, az akkumulátort és valamennyi más, a modellben megtalálható elektronikát. Az akkumulátorokat az üzemanyagtartály helyére szerelik be, illetve az autó középkonzoljának különleges kialakítású rekeszébe. Ennek köszönhetően a csomagtér mérete változatlan marad. Az autó hagyományos hálózati konnektorról tölthető, egy teljes feltöltés körülbelül 7 órát vesz igénybe, és akár 150 kilométeres távolság megtételére elegendő. A Volvo C30 Electric csúcssebessége 130 km/óra, és az autó négy másodperc alatt gyorsul 0-ról 50 km/órás sebességre.

A Volvo C30 Electric projekt a Volvo Car Corporation hosszú távú, igazán nagyra törő, elektromos megoldásokra áttérő stratégiájának része. A Volvo elektromos meghajtású autóját jelentős nemzetközi figyelem kísérte.

Hozzászólások (1)Add Comment
0
...
Írta: DRIVe, 2011 July 20,
Kiváncsian várom, hogy mi fog kisülni belőle. Azért remélem jut megfizethető áron a népnek is, és nem csak lízingelni lehet majd!

Szólj hozzá Te is!
smaller | bigger

security code
Írd be a képen látható karaktereket


busy